Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τα πιο cool χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Τα πιο αγαπημένα και cool χτενίσματα για μακριά μαλλιά, ίσια ή σγουρά, για το 2014 θα είναι τα παρακάτω :

  • Όγκος στο κέντρο και στην κουρφή και πλεξούδα ψαροκόκκαλο στο πλάι : ο όγκος στη μέση του κεφαλιού είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα στα μακριά μαλλιά. Φορμάρετε και ξύστε αναλόγως τα μαλλιά σας όπως η Maria Menounos και πλέξτε μια υπέροχη πλεξούδα ψαροκόκκαλο στον αριστερό σας ώμο. Προσοχή στον όγκο που θα δημιουργήσετε!
  • Επιμελώς ατημέλητος και χαμηλός κότσος : ένας χαμηλός κότσος που θα τον κάνετε από το πρωί και θα σας συνοδεύει μέχρι το βράδυ για την αριστοκρατικότητά του και την απροσμενη απλότητά του.Ξεκινήστε τα κάνετε μια απλή πλεξούδα στο πίσω μέρος και σταματήστε την για να μαζέψετε ατημέλητα και ελαφριά όλα τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή σινιόν !
  • Πλεξουδάκι στο πλάι : η Cara Delevigne φταίει γι αυτή την τάση φέτος το 2014. Κάντε στο πλάγια μικρή πλεξουδίτσα και αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας στον άλλο ώμο για απόλυτα δυναμικό στυλ!
  • Ανάλαφρες μπούκλες : πάντα τα μακριά μαλλιά δείχνουν τόσο τέλεια και τόσο σέξυ, πλούσια και θηλυκά όταν δημιουργούν προς στις άκρες τους απίστευτες χαλαρές μπούκλες. Είτε τις έχετε φυσικά και πρέπει να τις αναμορφώσετε ή να τις δημιουργήσετε με τη βοήθεια της θερμότητας από την αρχή, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

Ετικέτες ,