Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Η μαγεία των ματιών σας με ένα make-up


Τα μάτια είναι όπως ξέρουμε όλες ο καθρέφτης της ψυχής. Τα μάτια μας μπορούν από μόνα τους να μαγνητίσουν το συνομιλητή μας χωρίς να προσπαθήσουμε πολύ.


Αν γίνει κάποιο λάθος στα ρούχα σας ή στα μαλλιά σας δεν θα έχει τόση απήχηση, όσο το να κάνετε ένα μακιγιάζ στα μάτια, που δεν σας ταιριάζει.
Χρησιμοποιήστε concealer στο πάνω απο το βλέφαρο για να εξαφανίσετε ατέλειες όπως και απο κάτω για να κρύψετε πιθανούς μαύρους κύκλους.
Το σημαντικό στα μάτια είναι η δημιουργία των ιδανικών φρυδιών και αυτό, που θέλει προσοχή είναι η σωστή κατεύθυνση της εσωτερικής άκρης του φρυδιού με τη μύτη. Σκεφτείτε οτι το κέντρο του φρυδιού πρέπει να έχει μια στοίχηση με την κόρη του ματιού.
Το eyeliner, που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να το εφαρμόσετε με σκληρό πινελάκι και πάντα ξεκινάμε απο το μέσο του ματιού.
Επίσης εφαρμόστε μια ανοιχτόχρωμή σκία στο εσωτερικό μέρος των ματιών και εκεί θα έχετε τα μάτια σας να ξεχωρίζουν και να λάμπουν. Αν τα μάτια σας είναι μεγάλα και έχουν την τάση να φαίνονται απο μόνα τους, τότε χρησιμοποιήστε πιο σκουρόχρωμη σκία.
Χρήσιμοποιήστε το ψαλιδάκι για να γυρίσετε τις βλεφαρίδες και με την μάσκαρα εφαρμόστε στρώσεις προς την κατεύθυνση, που τις γυρίσατε. Θα είναι πιο εντυπωσιακές.
Γυρίστε τις βλεφαρίδες προς τα έξω και προς τα πάνω με το ειδικό εξάρτημα. Θα ανοίξει το βλέμμα σας. Βάλτε αρκετές στρώσεις mascara ακολουθώντας το σχήμα που δημιουργήσατε.
Καθαρίστε τις ατέλειες με μία μπατονέτα βουτηγμένη σε ντεμακιγιάζ. Βεβαιωθείτε ότι αφαιρέσατε τους κόκκους σκιάς γύρω από τα μάτια.

 

BeU.com.cy



Ετικέτες ,