Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Φορέματα για γάμο 2016

Μοναδικές δημιουργίες από την ‘Ελενα Κυρίτση

Είστε καλεσμένες σε γάμο και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το outfit σας εκείνη την μέρα; To να προσπαθείτε να ντυθείτε σε έναν γάμο είναι πράγματι μία δύσκολη υπόθεση, ίσως μία επικίνδυνη αποστολή!
Για να είστε περίφανες για την επιλογή σας, όταν θα δείτε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές στην επιλογή σας, ειδικά αν πρόκειται να αγοράσετε μέσα από την τεράστια ποικιλία που κυκλοφορεί στην αγορά.
Από το ατελιέ Ελενα Κυρίτση, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλες τις καινούργιες προτάσεις για να πάρετε μία γεύση από τα fashionable φορέματα για γάμο 2016!


Πανέμορφη και stylish με παστέλ και μεταλλιζέ
Χωρίς να προσπαθήσετε να τηρήσετε τους συνεχώς μεταβαλλόμενους κανόνες της μόδας, φορώντας ένα maxi φόρεμα έχετε κάνει ήδη το πρώτο βήμα. Οι επιλογές σας μπορούν να στηριχτούν ανάμεσα σε δύο φορέματα, ένα παστέλ πριγκιπικό γαλάζιο και ένα μεταλλιζέ που μπορεί να αναδειχθεί τέλεια με έναν κότσο σινιέ και έντονο μακιγιάζ.


Μία safe επιλογή της τελευταίας στιγμής
Πλέον το μαύρο πρωταγωνιστεί σε πολλούς γάμους, εξαλείφοντας τις προκαταλήψεις. Επιλέξτε ένα mini φόρεμα με δαντέλα που αποκαλύπτει τον πιο φινετσάτο εαυτό σας, κολακεύοντας την σιλουέτα σας. Ειδικά αν τα καλλίγραμμα πόδια είναι το δυνατό σας σημείο, σίγουρα θα εντυπωσιάσετε!


Εμμείνετε στη δαντέλα σε maxi γραμμή
Η δαντέλα πάει παντού, ειδικά σε ένα μακρύ βραδινό φόρεμα δεξίωσης μπορεί να εκτινάξει στα ύψη το στυλ σας. Ένα φόρεμα maxi με διάφανες λεπτομέρεις από τα γόνατα και κάτω, αποκαλύπτει υπέροχα τα πόδια σας. Δοκιμάστε αυτά τα δύο φορέματα στο ατελιέ Έλενα Κυρίτση για να εντοπίσετε και μόνες σας τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.


Ενδυματολογικά Tips
    Μην επιλέξετε τζιν παντελόνι, προτιμήστε μία high-waisted παντελόνα αν έχετε αποκλείσει το φόρεμα για οποιονδήποτε λόγο
    Διατηρήστε τον ερωτισμό σας, χωρίς να υπερβάλετε με mini, εξώπλατα και πολύ στενά-αποκαλυπτικά ρούχα

fe-mail.gr


Ετικέτες ,