Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

6 τρόποι να γλιτώσεις χρήματα αγοράζοντας ρούχα


Όλες ξέρουμε ότι πρέπει να αναζητούμε την ευκαιρία και να περιμένουμε τις εκπτώσεις για να
αγοράσουμε τα ρούχα που χρειαζόμαστε χωρίς να καταξοδευτούμε. Εκτός από τις εκπτώσεις όμως, υπάρχουν και μερικά μυστικά, που αν τα εφαρμόζεις όλο το χρόνο, θα μπορέσεις να γλιτώσεις ακόμα περισσότερα χρήματα.

1. Ρούχα με πολλές χρήσεις.
Ένα στράπλες ελαστικό φόρεμα, μπορεί εύκολα να φορεθεί σαν φούστα, ένα καλοκαιρινό παρεό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μεγάλο φουλάρι κ.ο.κ. Διάλεξε κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έχεις μεγαλύτερη ποικιλία στις εμφανίσεις σου.


2. Ρούχα για όλες τις εποχές.
Ένα LBD θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη χειμώνα-καλοκαίρι. Μερικά T-shirts θα αποτελέσουν την κύρια γκαρνταρόμπα σου το καλοκαίρι και το χειμώνα θα μπορείς να τα φοράς μέσα από ζακέτες ή ακόμα και σακάκια με το αγαπημένο σου τζιν.
Διάλεξε υφάσματα που έχουν την ιδιότητα να μην είναι ζεστά το καλοκαίρι για να μπορείς να τα φοράς όλο το χρόνο γλιτώνοντας έτσι χρήματα από διπλές αγορές.

3. Bazaar και outlet
Αν είσαι fan των ρούχων που φέρουν διάσημες υπογραφές, δυσκολεύεσαι όμως να πληρώσεις το τίμημα της επώνυμης μόδας, έχε συνεχώς το νου σου για κάποιο οληγοήμερο bazaar που μπορεί να διοργανώσουν μεγάλες boutique ή φρόντισε να επισκέπτεσαι σε τακτά χρονικά διαστήματα το outlet της αγαπημένης σου φίρμας, αναζητώντας ρούχα που χρειάζεσαι και μπορεί να βρεις εκεί που δεν το περιμένεις.

4. Αξεσουάρ
Μην ξεχνάς ποτέ ότι το στιλ δεν το δίνουν μόνο τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ. Προμηθεύσου λοιπόν με μερικά εντυπωσιακά κομμάτια όπως κολιέ, βραχιόλια, φουλάρια, τσάντες, παπούτσια κτλ και φορώντας απλά μονόχρωμα μπλουζάκια κάνε διαφορετικές εμφανίσεις κάθε ώρα και στιγμή αλλάζοντας απλά τα αξεσουάρ.

5. Ελαστικά υφάσματα
Ένα ρούχο από ελαστικό ύφασμα θα εφαρμόσει καλά στο κορμί σου είτε είσαι στα κιλά σου είτε περνάς μια περίοδο που έχεις παχύνει λίγο. Έτσι δεν θα χρειάζεται να ανανεώνεις την ντουλάπα σου κάθε φορά που χάνεις ή παίρνεις 2-3 κιλάκια. Για σκέψου πόσα χρήματα θα γλιτώσεις.

6. Υφάσματα που πλένονται
Το καθαριστήριο είναι ένα πολύ μεγάλο σημείο κόστους στην διατήρηση της γκαρνταρόμπας μας. Φρόντισε λοιπόν οι αγορές σου να περιλαμβάνουν όσο γίνεται ρούχα που να μπορείς να τα πλύνεις στο πλυντήριο ή στο χέρι και να μην είναι απαραίτητο να τα πηγαίνεις κάθε λίγο και λιγάκι στο καθαριστήριο.

fe-mail.gr

Ετικέτες ,