Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

8+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

8+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

Το μανικιούρ σας περιορίζεται μόνο σε κόκκινα και ουδέτερα χρώματα; Αν αναζητάτε glam ιδέες μανικιούρ, εμείς σας προτείνουμε να κάνετε μια αλλαγή επιλέγοντας εντυπωσιακά nail art με χρυσές
πινελιές. Οι περισσότερες γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη βάση στα νύχια των χεριών και θέλουν να είναι ιδιαίτερα και προσεγμένα.
Τα χρυσά βερνίκια και οι χρυσές προσθήκες στα εντυπωσιακά nail art είναι hot trend για το 2017! Το αποτέλεσμα ενός μανικιούρ με χρυσές πινελιές τραβάει τα βλέμματα και μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για τις εξόδους σας, τα πάρτι και τα ραντεβού σας. Πάρτε μερικές ιδέες για καταπληκτικά nail art σχέδια με golden touch σε σχέδια και χρώματα!


Προτάσεις για χρυσά νύχια 

#18+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

Μπεζ βάση και οβάλ στιλέτο σχήμα, δηλαδή ο καλύτερος καμβάς για στοιχεία χρυσού στα νύχια σας! Πρόκειται για ένα πολύ σέξι μανικιούρ για κάθε περίσταση που το εφέ φύλλων χρυσού το κάνει άκρως εντυπωσιακό.

#2  8+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

Τα mix and match νύχια είναι πάντα στις κορυφαίες επιλογές όταν αναζητάτε κάτι ιδιαίτερο και glamorous! Η nude βάση αυτού του nail art έχει περίγραμμα από χρυσό glitter βερνίκι και διακοσμητικά strass και διαμάντια που κάνουν το αποτέλεσμα μοναδικό.

#38+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

Γκρι και χρυσό, ένας από τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς για τα άκρα σας. Το γκρι είναι ένα χρώμα που όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν για το μανικιούρ τους. Αν το συνδυάσετε με abstract σχέδια νυχιών σε 2 ή 3 νύχια ανά χέρι, τότε θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

#48+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

Οι πραγματικά τολμηρές φανς των nail art θα ενθουσιαστούν με αυτή την πρόταση μανικιούρ!

#5 8+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

 Όπως και το γκρι, έτσι και το χακί κερδίζει έδαφος στα βερνίκια νυχιών τα τελευταία χρόνια! Ο παραπάνω συνδυασμός με πέρλες και χρυσά strass έχουν ως αποτέλεσμα είναι υπέροχο nail art!

#6 8+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

Αν το γαλλικό μανικιούρ είναι το αγαπημένο σας, αυτή η παραλλαγή σε μαύρους και χρυσούς τόνους σίγουρα θα είναι το επόμενο nail art που θα θελήσετε να κάνετε!

#78+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

Κομψό, διακριτικό και όμορφο, αυτό το μανικιούρ μπορεί να γίνει και μια DIY πρόκληση αν πιάνει το χέρι σας! Η γαλάζια ζωηρή βάση κάνει υπέροχη αντίθεση με τις χρυσές κουκκίδες, οι οποίες δημιουργούν έναν τριγωνικό σχηματισμό στο άκρο κάθε νυχιού.

#8 8+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

Μια φοβερή πρόταση για ένα καθαρό, elegant μανικιούρ με λευκή βάση και golden πινελιές που μας αρέσουν πολύ! Αυτό το nail art αποτελεί και μια πρόταση για νυφικό μανικιούρ, για τις νύφες που αγαπούν το χρυσό!

#9 8+1 εντυπωσιακά nail art με ιδιαίτερες πινελιές χρυσού

Στιλέτο σχήμα νυχιών με τετραγωνισμένες άκρες, μακρύ μήκος και χρυσά nails accessories για ένα μανικιούρ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!
  
LaMode

Ετικέτες ,