Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα


Υλικά:

  • 4-6 ψαρονέφρια
  • 12 λιαστές ντομάτες
  • 12 μπαστουνάκια φέτας
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 12 φύλλα βασιλικό
  • ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
  1. Κόβετε κάθε ψαρονέφρι σε 3 κομμάτια, τα οποία χτυπάτε για να απλώσουν.
  2. Τα αλατοπιπερώνετε και τοποθετείτε πάνω τους 1 φύλλο βασιλικό, 1 λιαστή ντομάτα και 1 μπαστουνάκι φέτα. Τυλίγετε τα φιλέτα σε ρολά και τα στερεώνετε με μια οδοντογλυφίδα.
  3. Τα βάζετε σε ένα πυρέξ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το κρασί.
  4. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30΄ στους 180° C μέχρι να ροδίσουν, τα γυρίζετε και τα ψήνετε για άλλα 10΄.
 BeU.com.cy


Ετικέτες ,