Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα
Υλικά:
- 4-6 ψαρονέφρια
- 12 λιαστές ντομάτες
- 12 μπαστουνάκια φέτας
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 12 φύλλα βασιλικό
- ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
- Κόβετε κάθε ψαρονέφρι σε 3 κομμάτια, τα οποία χτυπάτε για να απλώσουν.
- Τα αλατοπιπερώνετε και τοποθετείτε πάνω τους 1 φύλλο βασιλικό, 1 λιαστή ντομάτα και 1 μπαστουνάκι φέτα. Τυλίγετε τα φιλέτα σε ρολά και τα στερεώνετε με μια οδοντογλυφίδα.
- Τα βάζετε σε ένα πυρέξ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το κρασί.
- Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30΄ στους 180° C μέχρι να ροδίσουν, τα γυρίζετε και τα ψήνετε για άλλα 10΄.
<< Αρχική σελίδα