Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Looks των μεγαλύτερων fashionistas για να κλέψουμε ιδέες

Οι fashionistas ξέρουν καλά να αναδεικνύουν τα δυνατά χαρακτηριστικά του στυλ τους και το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς! Η άποψη πως έχετε ένα κλασσικό στυλ και αυτό δεν αλλάζει είναι
λάθος. Αν ο τρόπος που ντύνεστε δεν σας ταιριάζει και στερεί κάτι από τη θηλυκότητα σας, είναι πλέον ξεκάθαρο προς πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που δημιουργείτε σύνολα για τις εμφανίσεις σας.
Τα κομμάτια που επιλέγουν οι fashionistas, μπορεί καμιά φορά να φαίνονται αταίριαστα αλλά πάντα προκύπτουν οι σωστοί συνδυασμοί! Ας πάρουμε μαθήματα λοιπόν!

Δείτε επίσης: 10 όμορφα street style με μπορντό κομμάτια


 Street style προτάσεις


Ζήτω οι ψηλές μπότες


Αφού περάσαμε τις σεζόν των ankle boots, οι ψηλές μπότες πήραν ξανά τη δόξα που τους αξίζει! Αν δεν έχετε ένα ζευγάρι στην κατοχή σας, χάνετε! Κάνουν τα πόδια να φαίνονται ψηλόλιγνα και πολύ σέξι και ταιριάζουν με όλα σας τα looks.

Μια δόση ροκ

Μια δόση ροκ στις εμφανίσεις σας είναι απαραίτητη! Τα μπλουζάκια με μπάντες και συνθήματα έχουν ξαναγίνει τάση, συνεπώς και ο καλύτερος φίλος των τζιν σας.

Τα μακριά φορέματα δεν έχουν εποχή

Πολλές από εσάς νομίζετε πως τα μάξι φορέματα είναι αποκλειστικά για το καλοκαίρι, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας διαψεύσουμε. Τα μάξι φορέματα είναι μοδάτα κάθε εποχή και εμείς προτείνουμε να τα δοκιμάσετε γιατί είναι πάντα στυλάτα και άνετα.

Τα αθλητικά παπούτσια πάνε με όλα

Πάνε οι εποχές που οι φόρμες και τα αθλητικά παπούτσια πηγαίναν πακέτο! Πλέον τα αθλητικά σας μπορούν να συνοδεύσουν κάθε σας εμφάνιση, ακόμα και με την πιο κομψή φούστα.

Τα μοτίβα στα πανωφόρια

Οι γυναίκες αγοράζουν ευκολότερα ένα παντελόνι με μοτίβο παρά ένα πανωφόρι, λάθος! Οι μεγαλύτερες fashionistas προτιμούν τα εντυπωσιακά πανωφόρια όλες τις σεζόν και ξέρουν κάτι παραπάνω.

Στα midi ρούχα φοράμε πάντα τακούνι

Καμιά φορά τα midi ρούχα δεν κολακεύουν τις γάμπες και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο κοντά. Η λύση δεν είναι άλλη από τα τακούνι, γόβες ή πέδιλα!

Μην φοβάστε τα αξεσουάρ

Ειδικά στα μονόχρωμα σύνολα, τα ιδιαίτερα αξεσουάρ είναι αυτά που δίνουν χαρακτήρα στην εικόνα σας! Ένα τουρμπάνι, ένα φουλάρι ή ένα statement κόσμημα είναι φοβερές επιλογές που δεν πρέπει να φοβάστε.

LaMode


Ετικέτες ,