Ποτό με καρπούζι
- 5 ποτήρια φρέσκο χυμό καρπουζιού
- 1/2 φλ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 φακελλάκι (1,5gr) στέβια Sweetex
- Διαλέξτε ένα ωραίο ώριμο καρπούζι, κόψτε το σε κομμάτια, αφαιρέστε τα κουκούτσια και πολτοποιήστε το στο μίξερ.
- Περάστε τον χυμό του καρπουζιού από χοντρό σουρωτήρι, ώστε να αφαιρεθούν τυχόν κουκούτσια και κομμάτια που δεν ποτοποιήθηκαν.
- Προσθέστε τον χυμό του λεμονιού, επίσης φιλτραρισμένο, και την στέβια και αναμείξτε.
- Δοκιμάστε το ποτό σας και αν χρειάζεται προσθέστε λίγο ακόμη γλυκαντικό.
- Αφήστε το για μια ώρα στο ψυγείο να παγώσει. Ανακινήστε πριν σερβίρετε.
- Διατηρείται μέχρι και 3 μέρες στο ψυγείο.
<< Αρχική σελίδα