Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Η αγροτική βίλα του πιο στιλάτου ζευγαριού του Hollywood

Η αγροτική βίλα του πιο στιλάτου ζευγαριού του Hollywood. Η εντυπωσιακή βίλα των George Clooney και Amal Alamuddin.

Ο εντυπωσιακός γάμος των δύο αστέρων του Hollywood ήταν μόνο η αρχή. Δείτε παρακάτω την απίστευτη και ονειρεμένη έπαυλη που έχουν αγοράσει από κοινού ο G. Clooney και η A. Alamuddin.
εξωτερική όψη βίλας
Η εξωτερική όψη της έπαυλης είναι καλυμμένη με ασβεστόλιθο.
Το κοινό ησυχαστήριο των νεόνυμφων βρίσκεται στην καρδιά της Βρετανικής επαρχίας και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό Sonning. Το υπέροχο αυτό χωριό βρίσκεται μόλις 65 χλπ. μακριά από την πόλη του Λονδίνου. Ο George Clooney, άλλωστε, είναι λάτρης της αγγλικής επαρχίας. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό φημολογείται ότι έψαχνε αρκετό καιρό να αγοράσει κάποιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Berkshire.

μαρμάρινο μπάνιο
Το μπάνιο του master υπνοδωματίου διαθέτει μαρμάρινες επιφάνειες.
Η έπαυλη είναι γνωστή και με το όνομα «The Mill House» και χρονολογείται από τον 17ο αιώνα. Επιπλέον, είναι χτισμένη πάνω στις όχθες του ποταμού Τάμεση. Η πολυτελής βίλας περιλαμβάνει 9 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, γυμναστήριο, κουζίνα, τραπεζαρία, ξεχωριστή αίθουσα πρωινού και σάουνα. Μάλιστα, η αξία της αγγίζει τα 10 εκατομμύρια λίρες.  Επίσης,  διαθέτει αποθήκη σκαφών και έναν εντυπωσιακό ξενώνα ο οποίος έχει έκταση 200 τ.μ..
κήπος
Το ζευγάρι επέλεξε να διατηρήσει τον αρχικό χαρακτήρα της κατοικίας. Με αποτέλεσμα η έπαυλη να συνδυάζει την αγγλική παράδοση με τη μοντέρνα διακόσμηση. Στους εσωτερικούς χώρους της βίλας κυριαρχούν τα ξύλινα και τα μαρμάρινα δάπεδα.
Παράλληλα, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, τα μεγάλα τζάκια με την ξύλινη επένδυση και οι μακριές κουρτίνες δίνουν στο χώρο μια αίσθηση πολυτέλειας. Τέλος, το σπίτι είναι περιτριγυρισμένο από μεγάλους κήπους γεμάτους δέντρα και πολύχρωμα εποχιακά φυτά και λουλούδια.

τραπεζαρία με μεγάλο τραπέζι
Οι μακριές κουρτίνες και το τζάκι με ξύλινη επένδυση δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας.
Το γυμναστήριο της βίλας είναι πλήρως εξοπλισμένο με όργανα, σάκους του μποξ, βάρη και στρώματα. Προκειμένου να μπορεί το ζευγάρι να γυμνάζεται ότι ώρα θέλει.
γυμναστήριο σε βίλα
Η διακόσμηση των υπνοδωματίων είναι κλασσικού ύφους με αρκετά ρουστίκ χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά, που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα, είναι διακοσμημένο σε γήινες αποχρώσεις, έχει τζάκι, καθιστικό και υπέροχη θέα προς τον κήπο.

υπνοδωμάτιο
Κανείς μας δεν θα περίμενε από το πιο στυλάτο ζευγάρι του Hollywood να μένει σε ένα τόσο παραδοσιακό σπίτι. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως το σπίτι «βγάζει» μια ζεστασιά που όλοι αγαπάμε.
τραπεζαρία με τζάκι
Στο σπίτι έχει διατηρηθεί ο αρχικός επαρχιώτικος χαρακτήρας του.
 RECONS  Επικοινωνήστε μαζί μας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες , ,