Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Φτιάξτο μόνος σου: Έτσι θα φτιάξετε ένα λοσιόν ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο. Γρήγορο DIY για το σπίτι.

Σας τελείωσε η λοσιόν ντεμακιγιάζ για το πρόσωπό σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Πιστεύετε ότι ξοδεύετε πολλά χρήματα στα καλλυντικά του προσώπου; Αν σας αρέσουν τα DIY για το σπίτι, σας
προτείνουμε μια εύκολη σπιτική συνταγή για λοσιόν ντεμακιγιάζ.
Βαρεθήκατε την κλασσική λοσιόν ντεμακιγιάζ και τα μαντηλάκια; Η πιο εύκολη και πρακτική λύση είναι να φτιάξετε το δικό σας homemade remover με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας, και μάλιστα στο ψυγείο σας.
πρόσωπο
Φτιάξτε το δικό σας homemade remover με υλικά που έχετε στην κουζίνα, και μάλιστα στο ψυγείο σας.

Υλικά:

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα φρεσκοκομμένο αβοκάντο.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε:

Αρχικά, κόψτε μια παχιά φέτα του αβοκάντο και τρίψε επάνω της ένα κομμάτι βαμβάκι ή cotton pad. Στην συνέχεια, αφαίρεσε το μακιγιάζ με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Μάλιστα, μπορείτε να το εφαρμόσετε άφοβα και στην περιοχή των ματιών. Μάθετε ότι τα φυσικά έλαια του φρούτου έχουν αποτελεσματική και άμεση δράση ενώ παράλληλα θρέφουν το δέρμα.
πρόσωπο
Αν δεν έχετε αβοκάντο, σίγουρα θα έχετε ελαιόλαδο. Μάθετε την συνταγή.

Extra tip!

Αν δεν έχετε αβοκάντο, σίγουρα θα έχετε ελαιόλαδο. Μάλιστα, είναι ένα υλικό με πολλά οφέλη, τόσο για τη διατροφή και για την υγεία όσο και για την ομορφιά.
Θα χρειαστείτε:
  • Ελαιόλαδο
  • 1/3 νερό
Διαδικασία:
Σε ένα άδειο μπουκαλάκι βάλτε το ελαιόλαδο και μετά το νερό. Κουνήστε πολύ καλά το μπουκαλάκι μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά. Αφού, τα υλικά γίνουν ένα πάρτε λίγο βαμβάκι και τοποθετήστε πάνω το σπιτικό ντεμακιγιάζ σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και στα μάτια. Απλά φροντίστε να το κάνετε με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Θα δείτε και μόνοι σας ότι θα αφαιρέσει ακόμα και το πιο αδιάβροχο μακιγιάζ. Μάλιστα, θα δώσει λάμψη και θα τονώσει την επιδερμίδα σας.


 RECONS

Ετικέτες ,