Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

24 όμορφα σύνολα για να δοκιμάσετε τον Μάρτιο 2018

Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Μάρτιο 2018 (1)

Υποδεχθείτε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης φορώντας όμορφα σύνολα για να δοκιμάσετε τον Μάρτιο 2018. Πρόκειται για συνδυασμούς ρούχων βασισμένους στις κορυφαίες τάσεις της μόδας
για την σεζόν.

Δείτε λοιπόν μια συλλογή με κομψά, χαλαρά, casual, αλλά και πιο επίσημα ντυσίματα για να πάρετε ιδέες για κάθε περίσταση.

Τι να φορέσετε τον Μάρτιο 2018;

Μια πολύ ωραία ιδέα για casual, αλλά και business looks είναι η pencil φούστα. Πρόκειται για ένα είδος φούστας που μπορεί να φορεθεί κάθε ώρα και στιγμή ανάλογα με το υπόλοιπο ντύσιμο. Είναι εφαρμοστή και πολύ θηλυκή, κολακεύοντας κάθε σιλουέτα. Φορέστε τη με ένα απλό μπλουζάκι για μια καθημερινή βόλτα ή με ένα λευκό πουκάμισο για το γραφείο. Αν πάλι συνδυάσετε την pencil φούστα σας με ένα crop top ή ένα πιο αέρινο μπλουζάκι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σύνολο με φούστα για γάμο ή βάφτιση.
Από την άλλη μεριά μπορείτε να επενδύσετε σε ένα outfit σε παστέλ αποχρώσεις, που είναι επίσης μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής. Δοκιμάστε για παράδειγμα να φορέσετε ένα φθαρμένο ή μη jean σε όλες τις αποχρώσεις, συνδυάζοντας το με ένα απλό t-shirt, ένα λεπτό πουλοβεράκι, ένα πουκάμισο ή μια ανοιξιάτικη μπλούζα. Συνδυάστε το απαλό ροζ με το γαλάζιο, το φιστικί, το λιλά κλπ και κλέψτε τις εντυπώσεις. Ολοκληρώστε το σύνολο με μια πλεκτή ζακέτα, ένα σακάκι ή ένα παλτό και είστε έτοιμη.
Και αφού ξεκινάει η Άνοιξη, μια ακόμη ενδιαφέρουσα επιλογή για παιχνιδιάρικο και όμορφο σύνολο είναι το floral μοτίβο. Λουλούδια χρωματιστά στολίζουν μπλούζες, πουκάμισα, φούστες και παντελόνια με πολύ όμορφο τρόπο. Βρείτε το ιδανικό φλοράλ κομμάτι που ταιριάζει με το γούστο σας και εισάγετε το στο ντύσιμο σας. Προσοχή όμως, τα φλοράλ ρούχα συνδυάζονται με μονόχρωμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην αποπνέει υπερβολή και να κρατάει μια ισορροπία.
Τέλος, επενδύστε σε κάποιο από τα ελαφριά απαραίτητα πανωφόρια για κάθε γυναίκα. Επιλέξτε δηλαδή μια καπαρντίνα, ένα λεπτό παστέλ παλτό, ένα σακάκι, ένα jean ή δερμάτινο μπουφάν.
Ακολουθεί μια συλλογή με όμορφα σύνολα για να δοκιμάσετε τον Μάρτιο 2018:

Beaute την Κυριακή

Ετικέτες ,