Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Η Πρωινή Περιποίηση Σώματος για Κάθε Γυναίκα (Ανανεωμένο)

Κάθε γυναίκα πρέπει να προσέχει και να φροντίζει τον εαυτό της, από το πρώτο λεπτό της ημέρας.


Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε – 2 φλ. μεταλλικό νερό, το χυμό από ένα λεμόνι και 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο από ευκάλυπτο ή λάδι καμφοράς. Μετά το ντους βουτάμε στο μίγμα ένα σφουγγάρι και ταμπονάρουμε με αυτό το σώμα με κατεύθυνση από τους ώμους προς τα δάχτυλα των ποδιών. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.
Για να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα, αλλά και να της δώσουμε ξανά τη λάμψη της υγείας:
Αναμιγνύουμε 2 φλ. γιαούρτι, 1 κ. σούπας σπόρους από σιτάρι, 1 κ. σούπας αμυγδαλέλαιο και 1 κ. σούπας μέλι. Το απλώνουμε σε όλο το σώμα και κάνουμε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω. Ξεβγάζουμε με ζεστό νερό και ολοκληρώνουμε με κρύο νερό, όσο αντέχουμε.
Κάντε τα χείλη σας πιο γεμάτα και πιο σέξι με ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής και μια οδοντόβουρτσα
Εφαρμόστε οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο, σαν το αμυγδαλέλαιο ή το απλό lip balm στα χείλη σας. Στη συνέχεια, πάρτε μια μαλακή οδοντόβουρτσα και τρίψτε απαλά στα χείλη σας για 1 λεπτό. Η διαφορά είναι αισθητή μετά το βήμα αυτό.
Το μέλι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση απο τον ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος και να απαλλαγούμε από την ακμή
Αν θέλετε να ξεφορτωθείτε ένα σπυράκι απο το πρόσωπο σας γρήγορα, λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων, τότε μια είναι η λύση. Αφήστε για 15 λεπτά μέλι στα επίμαχα σημεία της ακμής και θα δείτε να μειώνεται το φαινόμενο και ο ερεθισμός.
Χρησιμοποιήστε οφθαλμικές σταγόνες για να μειώσετε τη φλεγμονή στο πρόσωπό σας
Ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά τα ενοχλητικά σπυράκια είναι με τη χρήση οφθαλμικών σταγόνων. Βυθίστε ένα βαμβάκι σε διάλυμα τεχνητών δακρύων και βάλτε το στην κατάψυξη για 3-5 λεπτά. Στη συνέχεια πιέστε απαλά το βαμβακερό μαξιλάρι στην περιοχή που έχει φλεγμονή και το σπυράκι σχεδόν θα εξαφανιστεί.
Μπορεί να χρειαστείτε και φυσικό ντεμακιγιάζ, ύστερα από μια νύχτα βάσανο 😉
Αναμίξετε μια αναλογία 3: 1 καθαρού νερού με ελαιόλαδο σε ένα γυάλινο βάζο και ανακινήστε καλά ώστε τα συστατικά να δέσουν μεταξύ τους.Τέλος! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα!
Για τις ποιο πάνω συνταγές και συστατικά, πρέπει να πάρετε τις συμβουλές γιατρών πριν τις χρησιμοποιήσετε.

BeU.com.cy

Ετικέτες ,