Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Οι τάσεις ομορφιάς που προέκυψαν από το φετινό Coachella

Trendy beauty looks από το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής!

Tο Coachella είναι πολλά περισσότερα από ένα «απλό» φεστιβάλ μουσικής. Πέρα από το εντυπωσιακό line up μουσικών που ερμηνεύουν κάθε χρονιά, το φεστιβάλ προσφέρει ένα πρόσφορο έδαφος για πολύ δημιουργικές εμφανίσεις.
Μπορεί να κάνει πολύ ζέστη, στην Καλιφόρνια, αλλά τα πρόσωπα των παρευρισκόμενων του φεστιβάλ δείχνουν πάντα στην εντέλεια, είτε πρόκειται για τα εντυπωσιακά μακιγιάζ τους ή τα δημιουργικά χτενίσματά τους!
Από το Coachella λοιπόν, προκύπτουν πάντα ενδιαφέροντα trends τα οποία είναι κατάλληλα για την σεζόν που διανύουμε αλλά και για την επερχόμενη του καλοκαιριού!
Μιας και το δικό μας “festival season” πλησιάζει σύντομα, δες παρακάτω τις τάσεις που προέκυψαν από το Coachella και δοκίμασέ τις και εσύ!

DIY βαφή

Πολλές κοπέλες στο φεστιβάλ απέδωσαν μια ιδιαίτερη απόχρωση στα μαλλιά τους, χωρίς όμως μόνιμο χαρακτήρα! Με ένα ειδικό σπρέι λοιπόν, το οποίο ξεβγάζεται εύκολα, ψέκασαν την αγαπημένη τους απόχρωση στα μαλλιά!

Holographic Highlighter

Το ιριδίζων highlighter είχε την τιμητική του στα μακιγιάζ των γυναικών στο Coachella, φωτίζοντας τα πρόσωπά τους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Απροσδόκητα αξεσουάρ για τα μαλλιά

Μια πλεξούδα είναι σίγουρα κομψή. Αλλά με την προσθήκη απροσδόκητων «αξεσουάρ» (βλ. συνδετήρες, κρίκους) μεταμορφώνεται στην πιο fashion forward!

Stencil για τα μαλλιά

Εντυπωσιακά σχέδια ήταν τυπωμένα στα μαλλιά πολλών fashionistas με την βοήθεια stencil, σε διάφορα σχέδια, όπως λουλούδια.
Πηγή: allyou/Fe-mail.gr

Ετικέτες ,