Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

15 εκπληκτικά σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018


Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018

Αν και κανείς μας δεν θέλει να τελειώσει το Καλοκαίρι, το Φθινόπωρο και η νέα σεζόν της μόδας
ξεκινάει με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου.

Τα fashion trends αλλάζουν και προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της εποχής. Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από εκπληκτικά σύνολα για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018, σύμφωνα με τις ολόφρεσκες τάσεις της μόδας.
Τα βολάν που αποπνέουν ρομαντισμό θα είναι ένα must κομμάτι για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019. Μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε να τα φορέσετε σε μια μπλούζα με έξω τους ώμους ή σε ένα τοπ με διακοσμητικές λεπτομέρειες από βολάν. Αν μάλιστα το ρούχο έχει και Βικτοριανό ύφος, τότε είναι πραγματικά μια από τις τελευταίες λέξεις της μόδας.
Για πιο χαλαρές και καθημερινές εμφανίσεις συνδυάστε το βολάν τοπ με ένα τζιν και ολοκληρώστε το ντύσιμο σας με ψηλοτάκουνες γόβες, μπαρέτες, sneakers ή ankle boots.
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (2)
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (3)
Εξίσου δημοφιλές θα είναι και το tweed αυτή την εποχή. Μπορείτε λοιπόν να φορέσετε ένα ταγιέρ, φόρεμα ή απλά ένα σακάκι από τουίντ και να απογειώσετε το look σας με τον πιο απλό τρόπο. Οι πιο συνήθεις χρωματικές επιλογές του είναι το ασπρόμαυρο ή το γκρι μαύρο. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί ακόμη χρωματικοί συνδυασμοί στο εμπόριο.
Φορέστε λοιπόν ένα tweed σακάκι με ένα απλό μπλουζάκι και ένα τζιν για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, είτε με μια όμορφη φούστα για κάθε περίσταση.
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (11)
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (14)
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (12)
Το oversized look είναι επίσης στην κορυφή των τάσεων για τη σεζόν. Μπορείτε να το υιοθετήσετε με ένα φαρδύ παντελόνι και ένα μεγάλο μαντήλι – κασκόλ, που είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ. Εναλλακτικά επιλέξτε ένα oversize πουλόβερ σε συνδυασμό με ένα κολάν, παντελόνι απλό ή καμπάνα.
Καλό θα είναι όμως να αποφύγετε να φορέσετε φαρδιά ρούχα πάνω κάτω, διότι τείνουν να προσθέσουν όγκο. Αν βέβαια σας αρέσει μπορείτε να το κάνετε!
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (4)
Το floral θα είναι ένα από τα κορυφαία prints. Θα το δούμε να φοριέται τόσο σε τοπ, όσο και σε φορέματα. Εναλλακτικά βέβαια μπορείτε να επιλέξετε μια φλοράλ ολόσωμη φόρμα με άνοιγμα στο στήθος, που είναι επίσης top fashion trend.
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (5)
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (6)
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (7)
Ένα ακόμη print που θα φορεθεί πολύ αυτή την περίοδο είναι το καρό. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σχέδιο που θα κοσμήσει τόσο τα ρούχα, όσο και τα παπούτσια της εποχής.
Ενδιαφέρουσα ιδέα για ντύσιμο τον Σεπτέμβριο 2018 αποτελούν τα καρό φορέματα, αλλά και τα πουκάμισα.
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (8)
Πέρα όμως από τα παραπάνω, το Φθινόπωρο του 2018 στην κορυφή θα είναι και τα πλισέ ρούχα. Επομένως, οι αγαπημένες σας πλισέ φούστες που φορέθηκαν κατά κόρον τις προηγούμενες σεζόν παραμένουν μια πολύ μοδάτη πρόταση. Αντίστοιχα, στην κορυφή των τάσεων θα συνεχίσουν να είναι τα δερμάτινα ρούχα. Φορέστε λοιπόν άφοβα την δερμάτινη φούστα ή το δερμάτινο παντελόνι σας και δημιουργήστε εντυπωσιακά ντυσίματα για το μήνα αυτό.

Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (10)
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (1)
Τέλος, τα παντελόνια καμπάνα είναι μια τάση που θα κάνει αισθητή την παρουσία της στους δρόμους. Πέρα από τα κλασσικά υφασμάτινα, δερμάτινα, βελούδινα κλπ παντελόνια αυτού του τύπου, εξίσου όμορφη επιλογή αποτελεί το γυναικείο κουστούμι με παντελόνι καμπάνα.

Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (13)
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (15)
Σύνολα και ιδέες για ντύσιμο το Σεπτέμβριο 2018 (9)

Ετικέτες ,