Top γευστικές προτάσεις με κιμά από τον Chef Γιάννη Λουκάκο
Ένα βασικό υλικό που δίνει νόημα σε πολλά πιάτα, τα κάνει πιο χορταστικά και ιδιαίτερα
Στις μέρες μας, ο κιμάς είναι επίσης γνωστός κυρίως για τη νοστιμιά που δίνει σε αρκετά φαγητά, αυτή τη φορά ψημένος καλά με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο που τον θέλει να συνοδεύει ζυμαρικά, λαχανικά, σφολιάτες και πολλά άλλα εδέσματα. Πλεονέκτημά του είναι ότι κιμάς μπορούν να γίνουν πολλά είδη κρέατος, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.
Στα χέρια του σεφ Γιάννη Λουκάκου, μεταμορφώνεται σε ένα βασικό υλικό που δίνει νόημα σε πολλά πιάτα, τα κάνει πιο χορταστικά και πιο ιδιαίτερα.
Ξεφύγετε λίγο από τα κλασικά μακαρόνια με κιμά και τα καθημερινά μπιφτέκια και επιλέξτε να εντάξετε τον μοσχαρίσιο ή χοιρινό κιμά σε πολύ γευστικά πιάτα.
Κιμάς σαν γέμιση
Η κιμαδόπιτα με μανιτάρια και χωριάτικο φύλλο είναι μία πίτα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και γίνεται ένας απολαυστικός μεζές για την μπύρα σας ή ένα κυρίως πιάτο που δεν του λείπει τίποτα!
Ο φημισμένος σεφ Γιάννης Λουκάκος, σας προτείνει μία συνταγή για κιμαδόπιτα με μανιτάρια, παρμεζάνα και κουσκούς που θα δελεάσει κάθε ουρανίσκο. Διαβάστε την εδώ.
Κιμάς σαν το συστατικό έκπληξη!
Τα γεμιστά με κιμά είναι το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο που κάνει πάταγο στην χώρα μας και σερβίρεται σαν κυρίως φαγητό ακόμα και σε οικογενειακά τραπέζια. Η παραδοσιακή εκδοχή τους με κιμά έχει πολλούς λάτρεις, γι’ αυτό και ο σεφ την προτείνει ξανά και ξανά. Σημειώστε την!
Κιμάς σαν το βασικό υλικό
Τα παραδοσιακά σουτζουκάκια με άρωμα κύμινου, που όμως δεν σας βαραίνουν, είναι μία τέλεια πρόταση από τον Γιάννη Λουκάκο. Το αποτέλεσμα θα είναι ξεχωριστό τόσο σε γεύση και μυρωδιά όσο και σε εμφάνιση. Για το επόμενο ξεχωριστό γεύμα που θέλετε να κάνετε, δοκιμάστε και εσείς να μαγειρέψετε πεντανόστιμα σμυρναίικα σουτζουκάκια με συνδυασμό μοσχαρίσιου και χοιρινού κιμά.
Περισσότερες «κιμαδένιες» συνταγές στο yiannislucacos.gr!
<< Αρχική σελίδα