Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ιδέες διακόσμησης για το μικρό φοιτητικό σπίτι

Φοιτητικές ιδέες διακόσμησης για σπίτια με μικρούς χώρους.Ιδέες και λύσεις για το φοιτητικό σπίτι.

Φοιτητικές ιδέες διακόσμησης για σπίτια με μικρούς χώρους.Ιδέες και λύσεις για το φοιτητικό σπίτι.

Το να ζεις σε ένα μικρό σπίτι με ένα μικρό υπνοδωμάτιο που πρέπει να είναι λειτουργικό, ή σε μία γκαρσονιέρα όπως πολλοί φοιτητές, δεν είναι πάντα εύκολο. Θέλει λίγη παραπάνω προσπάθεια για είναι τέλειο διαμορφωμένο λειτουργικά σπίτι.
Η διακόσμηση ενός μικρού υπνοδωματίου αλλά και γκαρσονιέρας δημιουργεί μερικές συγκεκριμένες προκλήσεις. Ειδικά όταν κοιμάστε, σπουδάζετε, διασκεδάστε και χαλαρώνετε σε αυτόν ακριβώς τον χώρο. Προσθέστε ένα συγκάτοικο, και αυτές οι προκλήσεις μπορούν να αυξηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμο.
Μέχρι πριν λίγο καιρό, οι ιδέες για τη διακόσμηση τέτοιων χώρων περιορίζονταν μόνο σε αφίσες, καρέκλες-πουφ και ένα ράφι για βιβλία. Ωστόσο, σημέρα, είναι πιο επιθυμητό στους φοιτητές να ζούν σε έναν πιο ζεστό χώρο, που αντικατοπτρίζει το σπίτι τους και την αισθητική τους.

Δείτε παρακάτω διαφορετικές ιδέες για τέτοιους χώρους. Ιδέες που είναι έτοιμες να εμπνεύσουν και να αντιγραφούν.


Φοιτητικό σπίτι με ξύλινη κουκέτα.
Τα μικρά αυτά φωτάκια είναι το απόλυτο διακοσμητικό στοιχείο για το νέο σας σπίτι. Κρεμάστε τα όπου σας αρέσει και δημιουργήστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα.
Γραφείο.
Βασικός στόχος στη διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού είναι να αναδειχθεί η προσωπικότητά σου. Βάλε την δική σου πινελιά δημιουργώντας μία περιοχή που μπορεί πολύ εύκολα να γίνει.
Φοιτητικό σπίτι με δύο κρεβάτια.
Τα έντονα χρώματα και οι ζωηροί συνδυασμοί θα δώσουν άποψη και φρεσκάδα στον χώρο.
Λευκό υπνοδωμάτιο.
Φτιάξτε μόνοι σας ένα καταπληκτικό κεφαλάρι για το κρεβάτι σας, χρησιμοποιώντας μόνο μεγάλα μαξιλάρια.
Φοιτητικό σπίτι.
Αντί να αγοράσετε ένα βαρετό ξύλινο κομοδίνο προτιμήστε μια εναλλακτική λύση που έχει ραφάκια σε κοινή θέα και είναι σε μια όμορφη απόχρωση.
Υπνοδωμάτιο με δύο κρεβάτια.
Διακοσμήστε τον τοίχο σας με υπέροχες αυτοσχέδιες κορνίζες που μπορείτε να φτιάξετε με απλή αυτοκόλλητη ταινία. Διαφορετικά επιλέξτε μια όμορφη ταπετσαρία.

Φοιτητικό σπίτι.Κρεβατοκάμαρα.

RECONS

Επικοινωνήστε μαζί μας για την διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας
Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,