Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σπίτι και την διακόσμηση

Διακόσμηση σπιτιού: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.Όμορφα tips γεμάτα πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι.

Διακόσμηση σπιτιού: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.Tips γεμάτα πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης.

Πολλές είναι οι φορές που βλέπουμε ένα σπίτι με μία υπέροχη και ζεστή διακόσμηση, και σκεφτόμαστε: «Πω πω, πρέπει να περιποιηθώ λίγο το σπίτι μου, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για να το κάνω». Τα λεφτά, όμως, δεν είναι το παν. Συνήθως τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα έχουν προέλθει από απλούς τρόπους!

Πώς μπορούμε να κάνουμε μια διακόσμηση χωρίς να μας κοστίσει;

Δεν χρειάζεται να αγοράσουμε κανένα πανάκριβο βάζο δαπέδου, κρύσταλλο Βοημίας να κρέμεται από το φωτιστικό, ούτε κάποιο δέρμα ζώου να ζεσταίνει το πάτωμα μας αντί μιας μοκέτας. To interior design, όπως λέγεται, μπορεί να καθοριστεί από κάποιον καλοπληρωμένο διακοσμητή. Αλλά μπορεί να γίνει μοναδικό με το γούστο του ιδιοκτήτη.
Αρχικά, τα φυτά εσωτερικού χώρου και μόνο που υπάρχουν στο χώρο ανανεώνουν ριζικά της σύσταση του. Προτιμήστε λοιπόν ένα φυτό σε κάποια ανατολική γωνία του σπιτιού σας. Και καλύτερα ένα που θα μπορεί να επιβιώσει όλο το χρόνο.
Διακόσμηση σπιτιού.
Χρησιμοποιείστε μια ριγέ μοκέτα με γεωμετρικά σχήματα, ή τα κλασσικά χαλιά με σχέδια τύπου μπουχάρας. Αν είστε τολμηροί, δοκιμάστε τις παλιές φλοκάτες που είχαν οι γονείς και οι παππούδες μας. Επιπλέον είναι πολύ της μόδας η χρήση παλέτας και ιδιόχειρη κατασκευή τραπεζιού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αλλά και διθέσιου καναπέ αν απλά προσθέσετε πάνω στην παλέτα δύο μαξιλάρες.
Αν είστε και μάστορας του σπιτιού μπορείτε με ένα black&decker να βάλετε μια παλέτα ως πλάτη στον αυτοσχέδιο καναπέ σας. Γενικά οι μικρές κατασκευές από κοινόχρηστα ήδη πάντα μπορούν να ομορφύνουν τον χώρο σας. Αν δεν είμαστε καλοί στα DIY πράγματα, μπορείτε να βάλετε ένα χρωματιστό ριχταρι στον καναπέ, με ασορτί μαξιλάρια, και ένα διάφανο βάζο με πέτρες και άμμο από τελευταία παραλία στο coffee table.
Τέλος είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσουμε τους τοίχους μας, άδειους, μόνους και παραπονεμένους. Αφίσες από όμορφες παραστάσεις μέσα σε απλά κάδρα, ή πίνακες ζωγραφικής είναι η ιδανική λύση για το σπίτι.

RECONS

Επικοινωνήστε μαζί μας για την διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,