Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Πως από μοντέλο έφτασε στον Λευκό Οίκο

Η απίστευτη καριέρα της νεαρής καλλονής που βρέθηκε δίπλα στον αμερικανό πρόεδρο

Υπάρχει ανάμεσά μας ένα νεαρό μοντέλο που ζει μια επαγγελματική πορεία αστρονομικών διαστάσεων.Εγκατέλειψε την πασαρέλα δηλαδή για να βρεθεί δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ κι από κει να κατακτήσει τον κόσμο των επιχειρήσεων, χωρίς να κοιτάξει πίσω ποτέ.
Ο λόγος για την 29χρονη Χόουπ Χικς (Hope Hicks), την οποία έμαθε ξάφνου ο κόσμος όταν ο Ντόναλντ Τραμπ την έκανε τη νεότερη ποτέ διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου! Μια από τις στενότερες συνεργάτιδές του δηλαδή στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.
Όταν έσκασε σαν βόμβα τον Φεβρουάριο του 2018 η παραίτησή της από το επιτελείο του αμερικανού προέδρου, όλοι έλεγαν πικρόχολα πως η πρασινομάτα καλλονή είχε ξοφλήσει. Τι θα έκανε πια το «δεξί χέρι του Τραμπ», όπως την αποκαλούσε εδώ και καιρό η εφημερίδα «Washington Post», που τόσο πολύ είχε εμπλακεί με την πολιτική του ιδιαίτερου προέδρου;
Ακόμα και «λευκά ψέματα» για χάρη του Τραμπ είχε ομολογήσει εκείνη πως είπε κατά την οκτάωρη κατάθεσή της στη Νομοθετική Επιτροπή του Κογκρέσου. Αλλά και το δικό της σκανδαλάκι είχε στον Λευκό Οίκο, διατηρώντας ερωτική σχέση με τον ειδικό σύμβουλο του Τραμπ, Ρομπ Πόρτερ, τον οποίο έσπευσε να υπερασπιστεί από την υψηλόβαθμη θέση της στις καταγγελίες των δύο πρώην συζύγων του για κακοποίηση και χωρίς να το ξέρει μάλιστα ο πρόεδρος. Κάτι που της στοίχισε τη θέση της, σύμφωνα με τις έντονες φήμες.


Όπως κι αν έχει, η Χικς δεν ξόφλησε. Τουναντίον! Πολύ πρόσφατα ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει διευθύντρια επικοινωνίας στον κολοσσό που λένε Fox, τρέχοντας την επικοινωνιακή πολιτική δικτύων όπως τα Fox News, Fox Sports και Fox Business!
Η όμορφη Χόουπ δεν είχε καμία εμπειρία στον πολιτικό στίβο πριν ενταχθεί στο στενό περιβάλλον του Τραμπ το 2015. Δεν ήταν παρά ένα μοντέλο από το Κονέκτικατ που τσαλαβούτησε για λίγο στην υποκριτική, έχοντας στο ενεργητικό της τηλεοπτικές διαφημίσεις και δουλειές για τη Ralph Lauren και τη Vogue.
Αφού πήρε κι ένα πτυχίο από το Southern Methodist University, έπιασε δουλειά στην εταιρία δημοσίων σχέσεων Hiltzik Strategies το 2012, όταν συναντήθηκε τυχαία με τον ιδιοκτήτη Matthew Hiltzik στις εξέδρες αγώνα ράγκμπι. Εκεί γνώρισε και τον Άλεκ Μπάλντουιν ως πελάτη της και διεκδικούσε κάποια στιγμή ρόλο σε ταινία του.
Εκεί επίσης δούλευε για λογαριασμό της Ιβάνκα Τραμπ, εντυπωσιάζοντάς τη με τις ικανότητές της. Η Ιβάνκα ήταν που την έκλεψε από τη Hiltzik το 2014, προσλαμβάνοντάς τη να δουλέψει αποκλειστικά για την ίδια και την ομώνυμη εταιρία της.
Το περιοδικό «GQ» είχε αποκαλύψει τη στενή τους σχέση, όταν η Χικς έφτασε ακόμα και να «ντύνεται σαν την κληρονόμο». Όσο για την Ιβάνκα, είχε πει στους «New York Times» ότι η Χόουπ είχε αποσπάσει και την εμπιστοσύνη του πατέρα της, με τα υπόλοιπα να είναι πια ιστορία…


Πηγή: newsbeast

Fe-mail.gr



Ετικέτες ,