Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Εύκολα DIY διακοσμητικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

DIY διακοσμητικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κατασκευές για το σπίτι για μια όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

DIY διακοσμητικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κατασκευές για το σπίτι για μια όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Σίγουρα, μπορείτε να προετοιμαστείτε για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αγοράζοντας καινούργια στολίδια από καταστήματα με εποχικά είδη. Ωστόσο,τίποτα δεν είναι το ίδιο με τις diy κατασκευές. Με φθηνά υλικά μπορείτε να φτιάξετε όμορφα διακοσμητικά σε διάφορα χρώματα και σχέδια για το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ σας.
Προσθέστε, λοιπόν, μια σπιτική αφή στο δέντρο σας φέτος με ένα (ή περισσότερα) από τα παρακάτω DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια. Ιδέες από το πιο κλασσικό μέχρι το πιο σύγχρονο στυλ. Αντλήστε ιδέες για το σπίτι σας από αυτούς τους δημιουργικούς τρόπους.

#1 Macarons

μακαρόν στολίδια δέντρου
Είστε λάτρεις των γαλλικών macarons; Γιατί να μην προσθέσετε μερικά χειροποίητα macarons στο δέντρο σας; Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα μοντέρνο στυλ.

#2 «Ζεστό» στυλ

στολίδι
Αυτή η αξιολάτρευτη κούπα με ζεστή σοκολάτα μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας κάποιο κομμάτι φθηνού υφάσματος.

#3 Για τους λάτρεις του καφέ

στολίδι
Δημιουργήστε  αυτό το στολίδι-καφέ για τους λάτρεις του καφέ στο σπίτι σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο ύφασμα, αρκετή φαντασία και χρόνο.


#4 Μίνι κεντητή κορνίζα

κεντητή κορνίζα
Καλέστε όλους τους τεχνίτες βελονών στο σπίτι σας αμέσως! Αυτές οι μίνι κορνίζες είναι αξιολάτρευτες και εύκολα προσαρμοσμένες με οποιαδήποτε ραφή ή μοτίβο. Δημιουργήστε αυτά για το δέντρο σας ή για να τα δώσετε ως δώρο.

#5 Στολίδι με ζωάκια

diy ζωάκια
Δώστε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ένα θέμα με δασικές εκτάσεις, κάνοντας αυτά τα θαυμάσια διακοσμητικά ζώα.

#6 Κλειδί σπιτιού

στολίδια
Φτιάξτε ένα επιπλέον αντίγραφο ενός κλειδιού από το σπίτι στο δέντρο σας. Η κατάλληλη ιδέα για νέα ζευγάρια που μπαίνουν σε νέο σπίτι.

#7 Βαμμένα στολίδια

μπάλες
Βάλτε χρώμα μέσα σε μία χριστουγεννιάτικη μπάλα για να τις δώσετε στυλ και προσωπικότητα.

#8 Διαμάντι

διαμάντι
Γιορτάστε το πρώτο έτος αρραβώνα ή γάμου με στολίδια-διαμάντια. Ωστόσο ακόμη και για όσους είναι ελεύθεροι και απλά αγαπάτε τα διαμάντια, αυτό το στολίδι είναι ιδανικό για εσάς.

#9 Πλεκτά στολίδια

πλεκτά στολίδια
Αυτά τα αξιολάτρευτα κεντητά στολίδια θα προσθέσουν μια ζεστή και σπιτική πινελιά σε οποιοδήποτε δέντρο. Από τα κλασικά σύμβολα των Χριστουγέννων όπως το καπέλο του Άγιου Βασίλη μέχρι και μίνι σκουφάκια. Όπως καταλαβαίνετε, αν το «έχετε» με το κέντημα θα τα δημιουργήσετε πολύ εύκολα.

#10 Scrabble 

Scrabble
Κολλήστε τα κομμάτια scrabble μαζί για να δημιουργήσετε στολίδια που γράφουν διακοπές ή άλλα λόγια ή φράσεις.

RECONS


Επικοινωνήστε μαζί μας για την διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,