Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη με Lufthansa

thessaloniki

Νέα πτήση συνδέει της δύο πόλεις και εγκαινιάστηκε πριν από μερικές ημέρες από τη Lufthansa, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Με πυροσβεστικά οχήματα να σχηματίζουν αψίδες νερού και το αεροσκάφος της Lufthansa να περνά από κάτω, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση που έπειτα από 17 χρόνια συνδέει τη συμπρωτεύουσα με τη Φρανκφούρτη. Τα αεροσκάφη που θα πραγματοποιούν τα δρομολόγια θα είναι Airbus A320 και οι πτήσεις θα εκτελούνται κάθε Παρασκευή (στις 11.05) και Κυριακή (στις 14.35) με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και κάθε Παρασκευή (στις 6.50) και Κυριακή (στις 10.15) από τη Φρανκφούρτη.
Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής πωλήσεων της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, «εγκαινιάζοντας το απευθείας δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη, η Lufthansa αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, αλλά και στον ενεργό ρόλο που μπορεί να παίξει το Αεροδρόμιο Μακεδονία προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς εξελίσσεται σε μια σύγχρονη πύλη εισόδου στη Βόρεια Ελλάδα». 

clickatlife


Ετικέτες ,