Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Εορταστικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας


Τρόποι για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις πιο εορταστικές ιδέες

Τρόποι για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις πιο εορταστικές ιδέες.

Είτε το στυλ διακόσμησης των Χριστουγέννων σας είναι παραδοσιακό ή οτιδήποτε άλλο, οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν να ταξιδέψετε σε έναν άλλο κόσμο. Από απροσδόκητα θέματα και εκπληκτικά χρώματα μέχρι τα πιο λαμπερά διακοσμητικά και vintage αντικείμενα. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

#1 Εκλεκτικό οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

χριστουγεννιάτικο δέντρο με οικογενειακές φωτογραφίες
Θέλετε κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό; Κρεμάστε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες στο δέντρο.
Αν θέλετε κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό μπορείτε να κρεμάσετε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες στο δέντρο. Είτε αυτές είναι polaroid, είτε κανονικές, είτε ακόμη και με την κορνίζα σας συνιστούμε να το κάνετε. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

#2 Σκανδιναβικό

σκανδιναβικό δέντρο
Αν λατρεύετε την σκανδιναβική διακόσμηση σίγουρα θα αγαπήσετε αυτό το δέντρο.
Μερικές σπιτικές πινελιές δίνουν σε αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο ένα σκανδιναβικό στυλ. Για τους αρχάριους, καλό είναι να μην χρησιμοποιήσουν γιρλάντες. Όπως θα δείτε το δέντρο έχει στολιστεί με ουδέτερους και μεταλλικούς τόνους. Επίσης, αντί να προσθέσετε το παραδοσιακό «χαλάκι» δέντρου τοποθετήστε ένα διακοσμητικό καλάθι.

#3 Ουράνιο τόξο

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και δέντρο ουράνιο τόξο
Πολύχρωμες διακοσμήσεις χαρτονιών που προορίζονται συνήθως για πάρτι γενεθλίων, δημιουργούν κομψά στολίδια σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με θέμα το ουράνιο τόξο.

#4 Θέμα: Ραπτική

στολίδια
Οι προμήθειες ραπτικής μπορούν να δημιουργήσουν λατρευτικά στολίδια για αυτό το μικροσκοπικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα κίτρινο μέτρο ταινιών από ύφασμα έκανε την τέλεια γιρλάντα. Τα ξύλινα καρούλια με κλωστές και τα μεγάλα κουμπιά προσθέτουν χρώμα στο δέντρο. Από την άλλη, οι χρυσές μπομπίνες φέρνουν την λάμψη.

#5 Ρουστίκ

ρουστίκ
Δεν χρειάζεστε πολλά για να αναδημιουργήσετε αυτό το ρουστίκ χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα vintage κιβώτιο κρύβει τη μη ελκυστική βάση δέντρων. Μεταλλικά στολίδια, μπάλες και σχοινιά από γιούτα (αντί παραδοσιακής γιρλάντας) ντύνονται στο κεντρικό κομμάτι. 
https://reconsblog.gr

Ετικέτες ,