Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ένα industrial διαμέρισμα του Λονδίνου


Ένα industrial διαμέρισμα στο Λονδίνο

Γνωρίστε ένα industrial διαμέρισμα στο Λονδίνο.Εμπνευστείτε από το industrial στυλ και την υπέροχη ανακαίνιση του διαμερίσματος.

Σε ένα παλιό εργοστάσιο κοντά στο Edgware Rd του Λονδίνου βρίσκεται αυτό το πολύχρωμο και industrial διαμέρισμα. Το παιχνιδιάρικο και καλλιτεχνικό διαμέρισμα σχεδιάστηκε και διακοσμήθηκε από το Cloud Studios.
Ένα ανοιχτό σαλόνι, μια κουζίνα και μια τραπεζαρία με άπλετο φυσικό φως, θέτουν τον τόνο για ένα φωτεινό σπίτι με πρωτότυπο χαρακτήρα. Η δυναμική του επιτυγχάνεται μέσω πολυάριθμων γραμμών που κατευθύνουν και αναπροσανατολίζουν την προσοχή του θεατή σε όλες τις γωνιές του εσωτερικού.
«Το διαμέρισμα, το οποίο είναι βιομηχανικού στυλ, ανακατασκευάστηκε πλήρως από το Cloud. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύο υπνοδωμάτια και ένας μεγαλύτερος χώρος. Οι καθαρές γραμμές και τα ψηλά ταβάνια ενισχύθηκαν με ένα δάπεδο Douglas και μια σύγχρονη κουζίνα», τόνισαν οι σχεδιαστές.
Σε αντίθεση με την ενεργητική κοινωνική ζωή των ενοίκων, τα υπνοδωμάτια εμπνέουν γαλήνη και ηρεμία. Αυτό το συναίσθημα επιτεύχθηκε με τη βοήθεια απαλών αποχρώσεων του λευκού και του μπεζ. Και, φυσικά από την έλλειψη της υπερβολικής διακόσμησης.

Ρίξτε, λοιπόν, και εσείς μια ματιά στο παρακάτω industrial διαμέρισμα, και πάρτε όμορφες ιδέες για το δικό σας σπίτι.

Οι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές άφησαν γυμνούς τους τοίχους, δημιουργώντας την αίσθηση του μισοτελειωμένου. Όπως, θα παρατηρήσετε εσείς οι σωλήνες φαίνονται σε όλο το διαμέρισμα. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα του συγκεκριμένου στυλ.
Industrial καθιστικό.
Αν εσείς δεν θέλετε αφήσετε τον τοίχο σας έτσι, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να πετύχετε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Διαλέξτε μια ταπετσαρία με ανάλογο θέμα.
Το ξύλο και ειδικά το μη επεξεργασμένο είναι ένα υλικό, που κυριαρχεί στη βιομηχανική διακόσμηση. Γι’ αυτό και εδώ τοποθετήθηκε ξύλινο πάτωμα, αναβαθμίζοντας αναβάθμιζε αμέσως το χώρο. Δίνοντας έτσι την απαραίτητη ζεστασιά που χρειάζεται ένα σαλόνι.
Industrial καθιστικό με μπλε σκούρο καναπέ.
Αν εσείς δεν θέλετε να επενδύσετε σε σε ένα όμορφο, αλλά σχετικά δύσκολο υλικό, υπάρχουν πλακάκια που έχουν τη μορφή ξύλου και είναι πιο οικονομικά και εύχρηστα.
Η διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ βασίζεται στην ιδέα του να διατηρείς τα πράγματα απλά. Γι’ αυτό, λοιπόν, τα χρώματα στα οποία κινήθηκαν οι σχεδιαστές είναι περιορισμένα. Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς το διαμέρισμα περιέχει γήινους τόνους (πχ μπάνιο και κρεβατοκάμαρα), με το μαύρο να είναι το κορυφαίο χρώμα αυτού του στυλ (πχ κουζίνα).
Υπέροχο industrial διαμέρισμα στο Λονδίνο
Industrial διαμέρισμα με ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας,
Οι σχεδιαστές «έπαιξαν» με χρωματικές πινελιές που προσωποποίησαν όλο το διαμέρισμα.
Άλλο ένα χαρακτηριστικό του βιομηχανικού στυλ είναι να διατηρήσετε το φωτισμό. Αυτό ακριβώς έκαναν και οι σχεδιαστές του Cloud Studios. Τοποθέτησαν μεταλλικά φωτιστικά οροφής σε απλές γραμμές και μερικά φωτιστικά δαπέδου, για να συμπληρώσουν ιδανικά την ατμόσφαιρα.
Industrial κουζίνα με μαύρο πάγκο.
Industrial κουζίνα με μαύρους πάγκους και άσπρη τραπεζαρία.
Τα μεταλλικά φωτιστικά οροφής είναι σε απλές γραμμές δίνοντας ένα απλό στυλ στο χώρο.
Πολύ σημαντικό στοιχείο στη βιομηχανική διακόσμηση είναι και οι μεταλλικές λεπτομέρειες. Γι’ αυτό οι σχεδιαστές φρόντισαν να μην λείπει αυτό το στοιχείο από το χώρο. Στο μπάνιο υπάρχουν μεταλλικές λεπτομέρειες για να τονίσουν περισσότερο το industrial ύφος του διαμερίσματος.
Ανακαίνιση σε έναindustrial διαμέρισμα-Αυτό είναι το μπάνιο.Οι απαλές αποχρώσεις χρωμάτων της φύσης, συνδυάζονται τέλεια με τις μεταλλικ΄ς λεπτομέρειες. Οι άσπροι τοίχοι, με τις μεταλλικές λεπτομέρειες και το πράσινο ντουλάπι συνζυάζονται μεταξύ τους τόσο όμορφα.
Industrial μπάνιο με πράσινο ντουλάπι.
Η απλή και λιτή κρεβατοκάμαρα, με τα γήινα χρώματα και το εντυπωσιακό φωτιστικό οροφής, κλέβει σίγουρα τα βλέμματα.
Industrial άσπρη κρεβατοκάμαρα.Άσπρη industrial κρεβατοκάμαρα. 

Ετικέτες ,