Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Φτιάξτε μόνοι σας φυσικό σπρέι για ξεσκόνισμα με λιγότερο από ένα ευρώ


Φτιάξτο μόνος σου: Φυσικό σπρέι για ξεσκόνισμα με λιγότερο από 1 Ευρώ. Πρακτικές ιδέες για το σπίτι σας!

Η συγκεκριμένη ιδέα για το σπίτι είναι οικονομική -αφού δεν θα ξοδέψετε παραπάνω από 1 ευρώ- και πολύ φιλική προς το περιβάλλον. Επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσει η κατηγορία «Φτιάξτο μόνος σου» σας έχουμε μια καταπληκτική ιδέα. Αν, λοιπόν, νιώθετε ότι ξεσκονίζετε συνέχεια κάτι, δοκιμάστε αυτό το σπρέι που κάνει καταπληκτική δουλειά. Όχι μόνο στο να απομακρύνει την σκόνη, αλλά την κρατάει και μακριά από τις επιφάνειες του σπιτιού. Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε το πιο εύκολο και φυσικό σπρέι για ξεσκόνισμα μέσα σε λίγα λεπτά. Πρακτικές ιδέες για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Τι θα χρειαστείτε:

  • 3 φλιτζάνια νερό
  • 1 φλιτζάνι ξύδι
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού υγρό σαπούνι για τα πιάτα
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
  • και λίγο λεμόνι

ξεσκόνισμα με πανί
Η συγκεκριμένη ιδέα για το σπίτι είναι οικονομική -αφού δεν θα ξοδέψετε παραπάνω από 1 ευρώ- και πολύ φιλική προς το περιβάλλον. Το συγκεκριμένο σπιτικό σπρέι πέρα από οικονομικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και άκρως αποτελεσματικό

Η απλή και γρήγορη διαδικασία έχει ως εξής:

Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα μπολ το νερό με το σαπούνι και το ξύδι. Στη συνέχεια προσθέστε το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Έπειτα, ρίξτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι και ανακινείστε το πολύ καλά.
Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε και μετά από λίγο περάστε την με ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι. Θα το δείτε και εσείς ότι η σκόνη θα εξαφανιστεί αμέσως. Το ελαιόλαδο έχει πρακτικές ιδιότητες, καθώς θα βοηθήσει να μην σκονιστούν ξανά γρήγορα οι ξύλινες επιφάνειες.

καθάρισμα με πανί
Μην ξεχνάτε πριν από κάθε χρήση να το ανακινείτε καλά. Το ελαιόλαδο έχει πρακτικές ιδιότητες, καθώς θα βοηθήσει να μην σκονιστούν ξανά γρήγορα οι ξύλινες επιφάνειες.
 
https://reconsblog.gr

Ετικέτες ,