Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Σας έπεσε λάδι στο πάτωμα; Μάθετε πως θα το καθαρίσετε

Μάθετε πως θα καθαρίσετε το λάδι στο πάτωμα. Έξυπνες ιδέες και λύσεις για το σπίτι.

Πρόκειται για έναν από τους χειρότερους λεκέδες, είτε πέσει στα ρούχα σας, είτε στο πάτωμα, καθώς ατυχήματα γίνονται συχνά χωρίς να το θέλετε. Για τι πράγμα μιλάμε; Για το άδειασμα ενός ολόκληρου μπουκαλιού με λάδι στο πάτωμα. Μάθετε, λοιπόν, πως θα καθαρίσετε το λάδι στο πάτωμα. Έξυπνες ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να μην αγχωθείτε στην περίπτωση που το πάθετε και εσείς – αν δεν το έχετε πάθει ακόμη.
Όσο περίεργο και να σας φαίνεται, αυτό που απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το λάδι από το πάτωμά σας είναι η σφουγγαρίστρα. Να ξέρετε ότι και το λάδι δεν θα φύγει και η σφουγγαρίστρα σας θα γεμίσει λάδια. Αφήστε που θα απλωθεί το λάδι σε ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια. Οπότε, ξεχάστε την σφουγγαρίστρα γι’αυτόν τον λεκέ.

λάδι
Πρόκειται για έναν από τους χειρότερους λεκέδες, είτε πέσει στα ρούχα, είτε στο πάτωμα. Άλλωστε ατυχήματα γίνονται χωρίς να το θέλετε.
Η λύση, λοιπόν, είναι απλή και βρίσκεται στο μπάνιο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε λίγο μπλε οινόπνευμα (ή υποκατάστατο οινοπνεύματος) και χαρτί κουζίνας. Δύο υλικά που έχετε όλοι, σωστά;

Διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή! Ξεκινήστε καθαρίζοντας την επιφάνεια που έχει πέσει το λάδι με μπόλικο χαρτί κουζίνας. Στη συνέχεια ρίξτε σε όλη την περιοχή μπλε οινόπνευμα και σκουπίστε το επίσης με χαρτί κουζίνας. Τι βλέπετε; Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Αυτό συμβαίνει γιατί εκτός από το γεγονός ότι η διαδικασία είναι άμεση και οικονομική, θα σας πάρει μόλις ένα (1) λεπτό για να το ολοκληρώσετε. Οπότε, τι περιμένετε; Αν σας έπεσε λάδι στο πάτωμα τρέξτε αμέσως στην τουαλέτα και πάρτε το οινόπνευμα. 

https://reconsblog.gr

Ετικέτες ,