Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Η Ορθοδοξία στέλνει το μήνυμά της: «H Μακεδονία είναι μία & Ελληνική» – Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος βροντοφώναξε το «Μακεδονία Ξακουστή»


Ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα στέλνει η Εκκλησία στο κράτος για την επαίσχυντη Συμφωνία
των Πρεσπών. Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος βροντοφώναξε το αυτονόητο, ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική. Κάτι που φωνάζει ο Ελληνικός λαός εδώ και καιρό αλλά η κυβέρνηση αρνείται να το ακούσει.

Έχει φτάσει η στιγμή, να ακούσουν στο Μέγαρο Μαξίμου τη λαϊκή φωνή και η κυβέρνηση, που οφείλει να υπηρετεί τους Έλληνες και το Έθνος, να λειτουργήσει προς όφελος της Ελλάδας και όχι των διεθνών συμφερόντων.
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου «Πολιτεία» το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019.
Πάνω από 900 ενορίτες όλων των ενοριών της Μητροπόλεως, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ποιμενάρχου τους, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Οι Ιερείς της Μητροπόλεως χόρεψαν παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια και ξεσήκωσαν τους τυχερούς που βρέθηκαν στην εκδήλωση. Αλλά το καλύτερο ο Δεσπότης το κράτησε για το τέλος.

Πήρε το μικρόφωνο και έκλεισε την βραδιά τραγουδώντας ο ίδιος με τη χορωδία ώστε να ακουστεί σε όλη την Οικουμένη, όπως είπε, ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική, τραγουδώντας το Μακεδονία Ξακουστή.
Τα έσοδα από τις προσκλήσεις θα διατεθούν στην ενίσχυση απόρων φοιτητών δήλωσε ο Δεσπότης των Τρικάλων.


 

   Pentapostagma.gr

Ετικέτες ,