Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Γιατί σταμάτησε η έρευνα του FBI για τις καταγγελίες κατά του Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση

Γιατί σταμάτησε η έρευνα του FBI για τις καταγγελίες κατά του Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση
Στον πάγο φαίνεται πως μπήκε έρευνα του FBI αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του βασιλιά
της ποπ Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση δύο αγοριών από το Μεξικό, κι αυτό επειδή,
όπως γράφει η εφημερίδα Mirror, αυτό μπορεί να έφερνε σε δύσκολη θέση τον Λευκό Οίκο.
Ο Τζάκσον, που δέχεται ισχυρά μετά θάνατον πλήγματα από όσα του καταλογίζονται στο σοκαριστικό ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, επρόκειτο να τιμηθεί από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν την εποχή που το FBI διερευνούσε τις σε βάρος του καταγγελίες.
Όμως η έρευνα έπαυσε λίγο μετά τη έναρξή της.
Αστυνομική πηγή στο τμήμα καταπολέμησης της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών φέρεται να είχε παραδώσει στο FBI φάκελο με τις καταγγελίες σε βάρος του Μάικλ Τζάκσον, τη διετία 1985-1986.
Όπως αναφέρει η πηγή, υπήρχε στο αστυνομικό τμήμα του Λος Λος Άντζελες έγγραφο που ενημερώνει τους ομοσπονδιακούς πράκτορες ότι υπήρξαν δύο καταγγελίες αγοριών από το Μεξικό στο FBI για κακοποίηση από τον Μάικλ Τζάκσον. Οι αρχές γνώριζαν τις καταγγελίες και ερευνούσαν την υπόθεση το 1985 ή το 1986 αλλά τελικά οι πράκτορες σταμάτησαν επειδή ο τραγουδιστής θα παραλάμβανε ένα βραβείο από τον Λευκό Οίκο.
Το ντοκιμαντέρ Leaving Nevrland έχει πάντως ήδη συνέπειες στη μουσική του Μάικλ Τζάκσον, καθώς δεκάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσαν πως θα σταματούν να παίζουν τα τραγούδια του. Ήταν, όπως φαίνεται, αρκετό για να προκαλέσει τη με πάταγο πτώση του Μάικλ Τζάκσον στα μάτια εκατομμυρίων θαυμαστών του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Newsbeast

Ετικέτες ,