Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Δείτε το πριν και το μετά από την ανακαίνιση ενός μπαλκονιού

 

Δείτε μια όμορφη ανακαίνιση μπαλκονιού με έξυπνες κατασκευές και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

Το παρακάτω μπαλκόνι αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση ανακαίνισης λόγω του περίεργου σχήματός του. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το αποτέλεσμα και τη μορφή που πήρε.
Στο μπαλκόνι υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπεζάκι με δύο καρέκλες, ενώ το ξύλινο πάτωμα ήταν εκτεθειμένο χωρίς κανένα ίχνος φυτού.
Μικρό μπαλκόνι με ξύλινο δάπεδο.
Δείτε πως μεταμορφώθηκε το συγκεκριμένο μπαλκόνι χωρίς κανένα ενδιαφέρον.
Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, το «βαρετό» και χωρίς ενδιαφέρον μπαλκόνι μεταμορφώθηκε σε μια όαση.Ένα χαλί, ένα σετ όμορφων επίπλων εξωτερικού χώρου και μερικά φυτά, ήταν αρκετά για να το μετατρέψουν σε έναν υπέροχο χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας.
Όμορφη ανακαίνιση μπαλκονιού.
Κανείς δεν το περίμενε βλέποντας το αρχικό βαρετό, περίεργο και παραμελημένο μπαλκόνι να μεταμορφωθεί σε μια απίστευτη όαση.
Το υπέροχο χρωματιστό μαξιλάρι και οι ασπρόμαυρες μαξιλαροθήκες «σπάνε» τον κατάλευκο πλεκτό καναπέ. Δημιουργώντας, έτσι, μια πανέμορφη αντίθεση.
Πλεκτός καναπές με μαξιλάρια σε διάφορα σχέδια και χρώματα.
Τα πανέμορφα μαξιλάρια με τα τροπικά μοτίβα ταιριάζουν απόλυτα με τον λευκό, πλεκτό καναπέ.
Δεξιά από τον καναπέ είναι τοποθετημένο ένα λευκό μεταλλικό τραπεζάκι, το οποίο συμπληρώνεται από δύο πλεκτές καρέκλες. Υπάρχει και άλλο ένα λευκό τραπεζάκι δίπλα στην μία καρέκλα. Στο κέντρο υπάρχει ένα μεγάλο, πλεκτό coffee table.
Σετ καθιστικού εξωτερικού χώρου.
Το coffee table έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα χαλάκι που βρίσκεται στο κέντρο του μπαλκονιού. Οι ασπρόμαυρες ρίγες ταιριάζουν υπέροχα με τα μαύρα και άσπρα μαξιλάρια που βρίσκονται πάνω στα έπιπλα.
Πλεκτό coffee table.
Στον τοίχο πάνω από τον καναπέ βρίσκεται ένα φαναράκι, ενώ στα κάγκελα έχουν τοποθετηθεί μικρές λάμπες. Αυτές οι πηγές φωτός είναι ιδανικές για να φωτίσουν απαλά τα καλοκαιρινά βράδια.
Κάγκελα μπαλκονιού διακοσμημένα με φωτάκια.
Στο χώρο υπάρχουν αρκετές πινελιές από φυτά, όπως αυτό το βάζο με τα κόκκινα λουλούδια. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει μια πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα η οποία εναρμονίζει απόλυτα το μπαλκόνι με τη φύση.
Πλεκτή καρέκλα μπαλκονιού.
Ένα βάζο με μερικά κόκκινα λουλούδια είναι ότι πρέπει για μια χαρούμενη πινελιά στο χώρο.
 
https://reconsblog.gr

Ετικέτες ,