Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Υπέροχα σαλόνια με τους πιο μοντέρνους καναπέδες


Διακόσμηση σαλονιού και ιδέες για το σπίτι:Οι πιο μοντέρνοι καναπέδες

Ιδέες για το σπίτι για όλα τα γούστα. Οι πιο μοντέρνοι καναπέδες για το σαλόνι σας.

Το σαλόνι είναι από τους πρώτους χώρους που αντικρίζετε σε ένα σπίτι. Γι’ αυτό και πρέπει να δημιουργεί όμορφες εντυπώσεις στους καλεσμένους.
Δείτε παρακάτω εντυπωσιακά σαλόνια με τους πιο μοντέρνους καναπέδες, και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.
#1 Στο συγκεκριμένο σαλόνι τις εντυπώσεις και όλα τα βλέμματα κλέβει αδιαμφισβήτητα το εντυπωσιακό ταβάνι. Καθώς, το τούβλο που έχει τοποθετηθεί σε αυτό είναι εκπληκτικό. Σε συνδυασμό δε με τις καθαρές γραμμές στα έπιπλα, δίνει έξτρα μπόνους αισθητικής στο χώρο.
Λευκό σαλόνι.
#2 Στο συγκεκριμένο σαλόνι τις εντυπώσεις κλέβουν τα μοτίβα. Η ταπετσαρία είναι πολύ εντυπωσιακή, ενώ το ζεβρέ χαλί είναι άκρως τολμηρό.
Καθιστικό με μποέμ αίσθηση.
Ο χώρος έχει μια μποέμ αίσθηση.
#3 Ένα πολύ όμορφο, εντυπωσιακό και πρωτότυπο σαλόνι. Τα μαξιλάρια είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε όποιος κάθεται να έχει τη δική του άνετη γωνία.
Λευκοί καναπέδες σαλονιού.
#4 Τα σκούρα χρώματα κάνουν τον χώρο να φαίνεται λιγότερο φιλόξενος. Ταιριάζουν μόνο σε σαλόνι με φυσικό φως, όπως το παρακάτω. Η αντίθεση με το ξύλινο δάπεδο συμβάλλει επίσης πολύ.
Μαύροι μοντέρνοι καναπέδες.
#5 Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις και δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο είναι το μισό άγαλμα αλόγου. Είναι τόσο εντυπωσιακό που σε αφήνει άφωνο.
Μπεζ καναπέδες .
#6 Ένα πολύ όμορφο σαλόνι με αρκετό ενδιαφέρον. Και όταν λέμε ενδιαφέρον, εννοούμε τους καναπέδες. Έχουν τόσο πολύ βάθος που επιτρέπουν σε όποιον θέλει να κοιμηθεί πολύ άνετα.
Λευκοί μοντέρνοι καναπέδες.
#7 Με μια πρώτη ματιά νιώθουμε πως είναι Χριστούγεννα και  βρισκόμαστε στο σαλόνι του Άγιου Βασίλη.
Σαλόνι.
#8 Ένα υπέροχο σαλόνι με τέλεια διακόσμηση και εκπληκτική θέα. Ο ευρύχωρος καναπές είναι ιδανικός για χαλάρωση βλέποντας τηλεόραση.
Καθιστικό με χαλί.
#9 Ο ιδιοκτήτης θέλησε να έχει και σαλόνι και καθιστικό κάτι που κάνει πολύ ελκυστικό τον συγκεκριμένο χώρο.
Καθιστικό με δύο ξεχωριστές καρέκλες.
#10 Ένας καναπές που είναι στη κυριολεξία πολυεργαλείο. Εκτός ότι χωράει αρκετά άτομα, έχει ειδικά μαξιλαράκια για το κεφάλι του καθενός που μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τις ανάγκες του. Επίσης έχει και τραπεζάκι ενσωματωμένο για τα ποτά και τους καφέδες.
Πολυχρηστικός καναπές.

 https://reconsblog.gr

Ετικέτες ,