Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Η Madonna θα λάμψει στην Eurovision

madonna

Θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό του 64ου πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ.

Η Madonna ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του 14ου δίσκου της, όμως πριν την κυκλοφορία του θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision, στις 18 Μαΐου, όπου θα ερμηνεύσει δύο τραγούδια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η «Βασίλισσα της Pop» θα τραγουδήσει μια από τις γνωστές επιτυχίες της και ένα νέο κομμάτι.
Το κόστος της εμφάνισης της Madonna στην Eurovision υπολογίζεται περίπου στο ένα εκατομμύριο δολάρια και θα το καλύψει ο Ισραηλινός επιχειρηματίας Sylvan Adams. Η Netta Barzilai κέρδισε την περσινή Eurovision με το «Toy» και έτσι ο φετινός θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ, από τις 14 έως τις 18 Μαΐου. Αυτό όμως έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες, οι οποίοι καλούν τους συναδέλφους τους σε μποϋκοτάζ λόγω του παλαιστινιακού ζητήματος.
Σε μια ανοιχτή επιστολή στον Guardian, την οποία έχουν υπογράψει μεταξύ άλλων οι Roger Waters, Wolf Alice και Brian Eno, οι καλλιτέχνες τονίζουν πως «έως ότου οι Παλαιστίνιοι μπορούν να απολαύσουν ελευθερία, δικαιοσύνη και ίσα ανθρώπινα δικαιώματα για όλους, δεν πρέπει να συνεχιστούν κανονικά οι συνδιαλλαγές με το κράτος που τους στερεί τα βασικά δικαιώματά τους».
Συνεχίζοντας, οι καλλιτέχνες αναγνωρίζουν τις εκκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοτηλεόρασης για μια «μη διχαστική» τοποθεσία για τον διαγωνισμό, όμως θεωρούν πως η φετινή Eurovision θα έπρεπε να μεταφερθεί «σε μια άλλη χώρα με καλύτερο ιστορικό ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Καταλήγοντας, η ανοιχτή επιστολή υπογραμμίζει πως «η αδικία φέρνει τον διχασμό, ενώ ο αγώνας για αξιοπρέπεια και ανθρώπινα δικαιώματα ενώνει».
 https://www.clickatlife.gr

Ετικέτες , ,