Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Πανέμορφες ιδέες διακόσμησης για ένα καλοκαιρινό μπαλκόνι

Οικονομικές ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση μπαλκονιού.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε τους καλοκαιρινούς μήνες ειναι διακόσμηση των εξωτερικών χώρων, και ειδικά του μπαλκονιού ή της αυλής. Καθώς, θα πρέπει να είναι ως συνέχεια του υπόλοιπου σπιτιού και να τη διακοσμείτε αναλόγως. Επειδή, αφήνετε πολλές ώρες της ημέρας ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες για να δροσίζεστε, καλό θα είναι να είναι και όμορφα διακοσμημένη.
Ελπίζουμε να σας αρέσουν οι ιδέες που θα σας προτείνουμε. Και να θυμάστε, ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε το μικρό σας υπαίθριο χώρο. Αν έχετε μια μικρή βεράντα ή ένα μπαλκόνι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φρέσκο και φιλόξενο χώρο για διασκέδαση και υπαίθρια διαβίωση.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και εμπνευστείτε για το ύφος της δικής σας καλοκαιρινής διακόσμησης. Και μην ξεχάσετε, πως εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε με το χτίσιμο αλλά και τη διακόσμηση του χώρου σας.
Ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση μπαλκονιού.
Καταρχάς ξεκινήστε καλύπτοντας περιμετρικά το χώρο της βεράντας σας είτε έχετε σιδερένια κάγκελα είτε τσιμεντένιο τοιχάκι. Σε καταστήματα με είδη κήπου θα βρείτε πολύ οικονομικές περιφράξεις σε ρολό που μπορείτε μόνοι σας να στηρίξετε στα κάγκελα της βεράντας σας χρησιμοποιώντας σύρμα ή ταιράπ.
Αν, όμως, θέλετε να βάλετε κάτι πιο φυσικό στα κάγκελά σας, επιλέξτε καλάμια από μπαμπού. Ή για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα περίφραξη από ψιλά κλαδάκια. Έτσι θα «καμουφλάρετε» το σίδερο ή το τσιμέντο και θα δημιουργήσετε έναν ωραίο φυσικό χώρο.
Διακόσμηση μαύρου καλοκαιρινού μπαλκονιού.
Επιλέξτε το στυλ που σας αρέσειρουστίκshabby chicμοντέρνο, ή παραδοσιακό και απλά αρχίστε να δημιουργείτε. Για mia shabby shic βεράντα θα χρειαστείτε κάποια shabby chic επίπλωση, αγαλματάκια λουλούδια και κηροπήγια.
Ιδέες διακόσμησης για ένα καλοκαιρινό μπαλκόνι με μπάρμπεκιου.
Τα φωτεινά χρώματα και τα πολλά πράσινα φυτά και λουλούδια είναι καταπληκτικά για κάθε καλοκαιρινή βεράντα. Γι΄ αυτό αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και  απολαύσετε κοκτέιλ στη βεράντα σας.
Πράσινη διακόσμηση για ένα καλοκαιρινό μπαλκόνι.
Για μια ρουστίκ διακόσμηση επιλέξτε ψάθινα έπιπλαλουλούδια σε γλάστρες,  και άνετα υφάσματα, καλαμωτές ή απλά λευκά έπιπλα.
Καλοκαιρινή διακόσμηση μπαλκονιού.

https://www.recons.gr

Ετικέτες ,