Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Τι μπορεί να κάνει μια ασπιρίνη στο πλυντήριο ρούχων


Πώς μπορεί ένα χάπι να σας βοηθήσει στο πλύσιμο των ρούχων.

Το πλυντήριο των ρούχων αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο χρήσιμες οικιακές συσκευές είτε κάποιος ζει μόνος είτε με οικογένεια.
Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι τρόποι να το κάνετε ακόμη πιο αποδοτικό και μάλιστα με υλικά που ίσως δεν έχετε φανταστεί. Τι μπορεί να κάνει για παράδειγμα μια ασπιρίνη;
Με λίγες ασπιρίνες μπορείτε αποφύγετε το γάριασμα των ρούχων. Δοκιμάστε να πάρετε 5 δισκία ασπιρίνης και να τα διαλύσετε σε 2 λίτρα νερό. Τα λευκά και ταλαιπωρημένα ρούχα θα πρέπει να μείνουν για 8-9 ώρες στο νερό έτσι ώστε να μουλιάσουν καλά. Διαφορετικά μπορείτε να προσθέσετε κατά τη διάρκεια κανονικής πλύσης του πλυντηρίου σας δισκία ασπιρίνης μαζί με το απορρυπαντικό.
Οι λόγοι που ευθύνονται για το γάριασμα των ρούχων είναι αρκετοί. Μερικοί από αυτούς είναι η τριβή και το συνεχές πλύσιμο σε «βαριά» προγράμματα που προκαλούν διαρκή τριβή με άλλα υφάσματα στο πλυντήριο. Οι ασπιρίνες μπορούν να δώσουν τη λύση, λοιπόν, σε αυτό ενώ ταυτόχρονα μπορούν να αντιμετωπίσουν και μερικούς δύσκολους λεκέδες.
Πηγή:baby/fe-mail.gr

Ετικέτες ,