Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα προσώπου σου!

Τα γυαλιά ηλίου είναι το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του καλοκαιριού, αφού εκτός από το ότι προσδίδουν στυλ είναι απαραίτητα και για προστασία από τον ήλιο. Ωστόσο, όταν πρόκειται να
αγοράσουμε γυαλιά ηλίου συχνά δε λαμβάνουμε υπόψιν μας ποιο στυλ μας ταιριάζει και απλά αγοράζουμε όποια μας αρέσουν.
Προκειμένου όμως να κάνουμε την καλύτερη επιλογή και να αποκτήσουμε τα πιο ταιριαστά για εμάς γυαλιά θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν το σχήμα του προσώπου μας. Ανακάλυψε λοιπόν ποιο στυλ σε γυαλιά ηλίου σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

Το καταλληλότερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σου!


Οβάλ πρόσωπο

γυαλιά ηλίου με πράσινο καθρέπτη cat eye  τετράγωνα γυαλιά ηλίου μαύρος σκελετόςcat eye γυαλιά ηλίου καφε
Το οβάλ πρόσωπο θεωρείται το καλύτερο και πιο συμμετρικό σχήμα προσώπου. Έτσι, όσοι το έχουν είναι τυχεροί, καθώς δε δυσκολεύονται ιδιαίτερα να βρουν γυαλιά που τους ταιριάζουν. Αν ανήκεις σε αυτή την τυχερή κατηγορία τότε μπορείς να πειραματιστείς άφοβα με σχήματα, χρώματα ή να δοκιμάσεις πιο extreme επιλογές που είναι απαγορευμένες για άλλα σχήματα προσώπου! Ακόμα, σου ταιριάζουν πολύ τα cat-eye γυαλιά ηλίου που είναι η απόλυτη τάση τις τελευταίες σεζόν!

Τετράγωνο πρόσωπο

aviator γυαλιά ηλίου τετράγωνο πρόσωπο στρογγυλά μαύρα γυαλιά τετράγωνο πρόσωπο στρογγυλά γυαλιά ηλίου καθρέπτης
Τα τετράγωνα πρόσωπα είναι εκείνα που έχουν έντονες γωνίες και πλατιά ζυγωματικά. Προκειμένου να εξομαλύνεις τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου σου καλύτερα θα ήταν να επιλέξεις ένα σκελετό που να έρχεται σε αντίθεση με το σχήμα του προσώπου σου. Και ο σκελετός αυτός δεν είναι άλλος από τα στρογγυλά ή τα οβάλ γυαλιά. Μια κλασσική επιλογή είναι τα γυαλιά aviator. Καλό θα ήταν επίσης να μην προτιμήσεις τετράγωνα γυαλιά γιατί θα υπάρχει μια μονοτονία στην τελική εικόνα.

Στρογγυλό πρόσωπο

γυαλιά ηλίου μικρά μαύρα στρόγγυλο γυαλιά ηλίου άσπρο σκελετό μυτερά cat eye στρόγγυλο πρόσωπο γυαλιά μαύρα γωνίες στρόγγυλο πρόσωπο
Τα στρογγυλά πρόσωπα χαρακτηρίζονται από την απουσία έντονων γωνιών, καθώς και τα γεμάτα μάγουλα. Έτσι, το ιδανικό γυαλί ηλίου για εσένα που έχεις στρογγυλό πρόσωπο είναι εκείνο που θα δημιουργήσει γωνίες. Αναζήτησε λοιπόν γυαλιά ηλίου που θα δίνουν μήκος στο πρόσωπό σου. Τα cat-eye γυαλιά είναι μια μοντέρνα και ταιριαστή επιλογή και για αυτό το σχήμα προσώπου.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

γυαλιά μπεζ που δημιουργούν γωνία πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς οβάλ μικρά μαύρα γυαλιά γυαλιά εκρού μεγάλα
Το ιδιαίτερο αυτό σχήμα προσώπου χαρακτηρίζεται από ένα σχετικά μεγάλο μέτωπο και ένα στενό και μικρό πιγούνι. Σε περίπτωση λοιπόν που το πρόσωπό σου έχει σχήμα καρδιάς, θα σου ταίριαζαν τα οβάλ γυαλιά, καθώς τονίζουν τα ζυγωματικά (που είναι και το δυνατό σου σημείο) και παίρνουν την προσοχή από το μικρό και ελαφρώς μυτερό πιγούνι. Αντίθετα, απόφυγε τα στενά γυαλιά και προτίμησε εκείνα που δημιουργούν γωνίες.

Κάθε σχήμα προσώπου λοιπόν έχει τα δικά του στυλ γυαλιών που του ταιριάζουν. Απόφυγε λοιπόν τα λάθη και επίλεξε γυαλιά ηλίου προσαρμοσμένα στο σχήμα του δικού σου προσώπου. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει πιθανότητα να αποτύχεις στην επιλογή σου και θα κάνεις εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν όλο το καλοκαίρι!
  
https://www.ediva.gr

Ετικέτες , ,