Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

30 όμορφοι συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα από το πρωί μέχρι το βράδυ

Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα

Ένα φθινοπωρινό ή ανοιξιάτικο ντύσιμο μπορεί να ολοκληρωθεί ιδανικά με ένα λεπτό και διαχρονικό παλτό, όπως η καμπαρντίνα, ειδικά στη nude απόχρωση της που ταιριάζει με όλα.
Πρόκειται για ένα από τα απαραίτητα πανωφόρια που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας, ούτε το Χειμώνα.
Οι συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα που θα δούμε στη συνέχεια προσφέρουν πολλές όμορφες ιδέες για σύνολα που καλύπτουν κάθε γούστο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το στυλάτο αυτό παλτό, μπορεί να φορεθεί κάλλιστα από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάνοντας τόσο τις κάζουαλ όσο και τις επίσημες εμφανίσεις μας εντυπωσιακές. Κι ενώ το κλασσικό της σχέδιο έχει κουμπιά, γιακά, ζώνη και μήκος που φτάνει μέχρι το γόνατο, υπάρχουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στυλ που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Στα καταστήματα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από trench coats που κολακεύουν κάθε σωματότυπο, καθώς υπάρχουν κομμάτια σε στενή, μεσάτη, αλλά και oversized γραμμή.
Πέρα όμως από την κλασσική καμπαρντίνα, εκείνες που ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο είναι οι χωρίς κουμπιά, αλλά και οι μακριές. Βέβαια, εξίσου όμορφη πρόταση αποτελούν και οι κοντές, τύπου σακάκι. Βρείτε λοιπόν το ιδανικό σχέδιο και φορέστε το κάνοντας εκθαμβωτικά look σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Casual συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα

Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (1)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (2)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (3)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (4)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (5)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (6)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (7)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (8)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (9)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (10)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (11)
Το μπεζ χρώμα κάνει το συγκεκριμένο πανωφόρι ευέλικτο και πολύ εύκολο να συνδυαστεί. Ταιριάζει με τα πάντα, από φόρμα μέχρι κλασσικό cigarette παντελόνι.
Φορέστε λοιπόν τη nude καμπαρντίνα με το αγαπημένο σας skinny ή σκισμένο τζιν και δημιουργήστε εκπληκτικά ντυσίματα για τη βόλτα στα μαγαζιά ή τον καφέ με τις φίλες σας. Ανάλογα με το στυλ του outfit που θέλετε να επιτύχετε θα συνδυάσετε και το τοπ. Για ένα πιο σπορ look επιλέξτε ένα T-shirt ή ένα απλό μακό μπλουζάκι και ολοκληρώστε το με sneakers ή φλατ μποτάκια. Ενώ για πιο κομψά σύνολα, προτιμήστε ψηλοτάκουνες γόβες και ένα πουλόβερ, πουκάμισο ή αέρινο μπλουζάκι.
Αν πάλι σας αρέσουν τα πιο θηλυκά ντυσίματα, δοκιμάστε να φορέσετε μια casual τζιν ή υφασμάτινη φούστα. Από πάνω μπορείτε να βάλετε ότι εσείς προτιμάτε, από μακό μπλούζα μέχρι πουκάμισο ή πουλόβερ.
Όμορφος συνδυασμός είναι και το total denim. Ταιριάξτε μια τζιν φούστα ή ένα παντελόνι / σορτσάκι με jean πουκάμισο και θα μαγέψετε τα πλήθη.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλοί ακόμη όμορφοι κάζουαλ συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα που μπορείτε να κάνετε. Φορέστε τη με τη φόρμα σας, αλλά και με το chic υφασμάτινο ή δερμάτινο παντελόνι σας.

Chic ντυσίματα με μπεζ καμπαρντίνα για το γραφείο

Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (12)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (13)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (14)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (15)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (16)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (17)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (18)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (19)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (20)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (21)
Για τη δουλειά μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε ως πανωφόρι μια γυναικεία καμπαρντίνα. Ταιριάζει εκπληκτικά με ένα κοστούμι, όσο και με ένα κομψό ντύσιμο για το γραφείο με παντελόνι. Συνδυάστε το με ένα πουκάμισο, προσθέτοντας αν θέλετε και ένα πουλόβερ, για να δημιουργήσετε ένα chic business look.
Ενδιαφέρουσα πρόταση είναι επίσης και το total black outfit που δημιουργεί μια όμορφη χρωματική αντίθεση με το μπεζ trench coat και προσθέτει φως στο σύνολο.
Αν πάλι προτιμάτε ένα πιο γυναικείο look, επιλέξτε ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή και συνδυάστε το με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα, ολοκληρώνοντας με γόβες. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα πολύ ωραίο ντύσιμο με στυλ. Εξίσου όμορφο είναι όμως και το σύνολο με pencil φούστα, η οποία είναι ιδανική για τη δουλειά.
Ανάλογα με το dress code της εργασίας σας, ενδέχεται να μπορείτε να φορέσετε και δερμάτινο ή τζιν. Και οι δυο συνδυασμοί με παντελόνι πηγαίνουν πολύ με την γυναικεία καπαρντίνα!

Κομψοί συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα για επίσημες και βραδινές εμφανίσεις

Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (22)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (23)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (24)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (25)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (26)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (27)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (28)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (29)
Συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα (30)
Οι φούστες και τα φορέματα αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή για τις επίσημες, αλλά και τις βραδινές μας εμφανίσεις. Για να ολοκληρωθεί όμως ένα φθινοπωρινό, χειμωνιάτικο και ανοιξιάτικο ντύσιμο χρειάζεται και ένα όμορφο πανωφόρι. Η γυναικεία καπαρντίνα είναι η ιδανική επιλογή. Σικάτη, στυλάτη και με μια δόση μυστηρίου κάνει το look άκρως σαγηνευτικό.
Σε περίπτωση όμως που σας αρέσουν περισσότερο τα παντελόνια, μπορείτε κάλλιστα να την φορέσετε και με αυτά. Επιλέξτε λοιπόν ένα δερμάτινο και φτιάξτε το δικό σας ροκ σύνολο με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα. Εναλλακτικά, ταιριάξτε την με τζιν και δημιουργήστε πιο casual chic looks για τη βραδινή σας έξοδο με φίλους.
Μην το σκέφτεστε καθόλου. Επενδύστε κι εσείς σε μια διαχρονική μπεζ καμπαρντίνα και τραβήξτε τα βλέμματα με τα κομψά και εντυπωσιακά σας ντυσίματα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 https://www.beautetinkyriaki.gr

Ετικέτες ,