Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Τα συναρπαστικά μυστικά ομορφιάς των top models

ta-sunarpastika-mustika-omorfias-ton-top-models

Εμπειρικές συμβουλές από τις γυναίκες που πρέπει πάντα να είναι στην κορυφή της λάμψης και της γοητείας.

Τα μοντέλα, εκτός από μούσες έμπνευσης της βιομηχανίας της μόδας θεωρούνται και πολύ αξιόπιστες πηγές συμβουλών ομορφιάς, αφού το πρόσωπο και τα μαλλιά τους περνούν αληθινά σκληρές δοκιμασίες αντοχής, με στόχο την τελειότητα σε κάθε τους εμφάνιση. Μάθετε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από το αλαβάστρινο δέρμα τους και πώς ξεπερνούν εύκολα ακόμη και μια φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής.
Karin Agstam: «Ως νέα μητέρα πλέον, είναι αναγκασμένη να περνώ πολλά βράδια άυπνη. Γι’ αυτό και διπλασιάζω την κούρα ενυδάτωσης της επιδερμίδας μου με ένα συνδυασμό ορού και ενυδατικής κρέμας αμέσως μόλις ξυπνήσω νωρίς το πρωί. Λίγο μετά πίνω δυο μεγάλα ποτήρια με χλιαρό νερό μέσα στα οποία έσω στύψει φρέσκο χυμό από βιολογικά λεμόνια. Το δέρμα μου είναι εξαιρετικά ενυδατωμένο και λαμπερό, και εγώ νιώθω αληθινά ξεκούραστη και τονωμένη».

Lorianna Izrailova: «Έμαθα ένα σπουδαίο τέχνασμα από τη διάσημη makeup artist της Maybelline, Grace Lee: Αν δεν έχετε ψαλίδι για βλεφαρίδες, ένα κουτάλι μπορεί να τις κάνει όμορφες και γυριστές στο λεπτό. Τοποθετήστε την καμπυλωτή πλευρά του κουταλιού στην κορυφή των βλεφαρίδων και με το δάκτυλο πιέστε τις ελαφρά για να αποκτήσουν την καμπύλη που επιθυμείτε».
Ariel Couvertier Pierre-Louis: «Για να έχω πάντα απαλά και ανάλαφρα τα πολύ σγουρά μαλλιά μου χρησιμοποιώ ένα αυτοσχέδιο μείγμα από shea butter, μπίρα και έναν κρόκο αυγού και το απλώνω σαν μάσκα. Εκτός από υπέροχες μπούκλες, η μάσκα αυτή προσφέρει και μια ιδανική θεραπεία για τις φαγούρες στο τριχωτό της κεφαλής, που δημιουργούνται συχνά από τα προϊόντα styling».
Julie Ann Luna: «Μια βασική κίνηση ομορφιάς που εφαρμόζω τρεις φορές την εβδομάδα είναι να απλώνω φύλλα μάσκας προσώπου αμέσως μετά από ένα ζεστό ατμιστό ντους ώστε να απορροφηθούν τα συστατικά της μάσκας γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα, σφραγίζοντας μέσα στο δέρμα όλη την απαραίτητη υγρασία και θρέψη».
Rose Hanan: «Για να διατηρώ τα μαλλιά μου διαρκώς λαμπερά και υγιή, απαλλαγμένα από πιτυρίδα, λιπαρότητα ή ξηρότητα, μια ώρα πριν λουστώ περνώ τα μαλλιά μου με λάδι καρύδας -από το τριχωτό της κεφαλής έως τις άκρες. Αφού λουστώ και ξεβγάλω με χλιαρό νερό, ψεκάζω τα μαλλιά με ένα μείγμα από νερό και μηλίτη κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Όταν στεγνώσουν είναι λαμπερά, απαλά και γεμάτα όγκο, παραμένοντας έτσι για δυο ολόκληρες μέρες».
Laura Lee: «Θα δείτε απίστευτα αποτελέσματα στο δέρμα των γλουτών και των μηρών σας με αυτή την εύκολη συνταγή κατά της κυτταρίτιδας, την οποία εφαρμόζω δυο φορές τη μέρα πριν το ντους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 1 φλιτζάνι φρεσκοκομμένο γαλλικό καφέ, 6 κουταλάκια λάδι καρύδας και 3 κουταλάκια χοντρό αλάτι. Ανακατεύετε καλά και με μια βούρτσα σώματος κάνετε μασάζ στις προβληματικές περιοχές για 10 έως 15 λεπτά».
Maura Darmody: «Όσοι με ρωτούν για τη φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα μου, ακόμη και όταν έχω φωτογράφιση πολύ νωρίς το πρωί, συστήνω την εξής αυτοσχέδια συνταγή για βραδινή κούρα επανόρθωσης, την οποία μου υπέδειξε η διάσημη αισθητικός του Χόλιγουντ Melissa Haloossim: Αναμείξτε 2 κουταλιές αμυγδαλέλαιο, 2 κουταλιές φουντουκέλαιο ή καρυδέλαιο, 1 κουταλάκι σιτέλαιο και 1/2 κουταλάκι βιταμίνη Ε και απλώστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο λίγο πριν κοιμηθείτε. Η δράση του συγκεκριμένου συνδυασμού ελαίων στην ανανέωση της κυτταρικής δομής της επιδερμίδας έχει πολύ πιο αποτελεσματικά οφέλη και από την πιο ακριβή κρέμα ή serum νυκτός που κυκλοφορεί στην αγορά. Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ με θρησκευτική ευλάβεια».
ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ

Ετικέτες ,