Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Εορταστικό look: Τι να φορέσω τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

Τι να φορέσω τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά; (2)

Οι γιορτινές μέρες έφτασαν και ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τι θα φορέσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Για να καταλήξουμε όμως στο σύνολο που θα μας κάνει να λάμψουμε, θα πρέπει να
λάβουμε υπόψιν μας την περίσταση.

Είστε καλεσμένη σε ένα glamorous ρεβεγιόν ή σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι; Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ντυθείτε κομψά, επίσημα και στυλάτα.
Το Beaute την Κυριακή συγκέντρωσε μερικές όμορφες προτάσεις με γιορτινά σύνολα για κάθε περίσταση.

Εορταστικά φορέματα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Μαύρο μίνι φόρεμα με διαφάνεια και κρόσσια
Little black dress με φιόγκο στη μέση
Δαντελένιο κοντό μαύρο φόρεμα
Κοντό κόκκινο βελούδινο κοκτέιλ φόρεμα με έξω τους ώμους
Κοντό μαύρο φόρεμα με πολύχρωμο πουά
Σμαραγδί πράσινο ντραπέ φόρεμα με βολάν
Κόκκινο δαντελωτό φόρεμα για μεγάλα μεγέθη
Η πιο διαχρονική και κομψή επιλογή είναι το μαύρο κοντό φόρεμα. Απλό είτε διακοσμημένο με κρόσσια, διαφάνεια ή δαντέλα, το litte black dress αποτελεί ένα ρούχο που δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα.
Συνδυάζεται εύκολα και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Φορώντας μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, τα κατάλληλα αξεσουάρ και κρατώντας ένα chic βραδινό τσαντάκι, μπορείτε να κερδίσετε πολλά κοπλιμέντα. Αν πάλι σας αρέσει το χρώμα, μπορείτε να απογειώσετε το look σας με ένα ζευγάρι κόκκινες ή γενικότερα έντονες χρωματικά γόβες και τα αντίστοιχα αξεσουάρ.
Το κοντό μαύρο φόρεμα είναι ιδανικό και για το χαλαρό οικογενειακό γιορτινό τραπέζι, αλλά και για το glamorous ρεβεγιόν!
Εξίσου όμορφη ιδέα όμως αποτελεί και το σαγηνευτικό κόκκινο φόρεμα. Είναι άκρως γιορτινό και πολύ εντυπωσιακό. Σε περίπτωση όμως που το κόκκινο σας προβληματίζει, μπορείτε να δοκιμάσετε το chic σμαραγδί. Είναι επίσης πολύ όμορφο και θα φορεθεί πολύ αυτές τις μέρες.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετές ακόμη προτάσεις φορεμάτων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Βρείτε το σχέδιο που σας κολακεύει και αναδεικνύει το στυλ σας προκειμένου να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό outfit για το ρεβεγιόν.

Christmas looks με φούστα για κομψές και θηλυκές εμφανίσεις

Καρό μίνι σκωτσέζικη φούστα με πουλόβερ
Κόκκινη houndtooth μίνι φούστα με μαύρη μπλούζα
Κόκκινη μίντι κλος φούστα με άσπρο δαντελένιο τοπ
Μακριά μεταλλιζέ χρυσή πλισέ φούστα με μαύρο τοπ
Καρό μαύρο κόκκινο πουκάμισο με τούλινη μαύρη φούστα
Αντίστοιχα γιορτινό και πολύ θηλυκό είναι και το σύνολο με φούστα. Ανάλογα με την περίσταση και το πόσο glamorous είναι το ρεβεγιόν που θα παρευρεθείτε υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές.
Μια χαλαρή και κομψή πρόταση είναι το ντύσιμο με μίνι φούστα σε συνδυασμό με ένα απλό πουλοβεράκι ή μπλουζάκι. Αν όμως θέλετε να κάνετε μια πιο βραδινή / επίσημη εμφάνιση, ενδιαφέρουσα ιδέα αποτελεί η μίντι κλος ψηλόμεση φούστα. Ταιριάζει όμορφα με crop top, αλλά και με οποιοδήποτε άλλο μπλουζάκι.
Εξίσου ωραία είναι και η μακριά πλισέ φούστα. Το must αυτό κομμάτι της σεζόν δεν θα μπορούσε να μην φορεθεί στις γιορτινές μας εμφανίσεις.
Αν μάλιστα μιλάμε και για μια μεταλλιζέ ή δερμάτινη πλισέ φούστα, τότε η εμφάνιση σας θα είναι άκρως μοντέρνα. Σε αυτή την περίπτωση όμως, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα πιο απλό μπλουζάκι.
Ακόμη μια όμορφη ιδέα για το γιορτινό σας ντύσιμο αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αποτελεί η τούλινη φούστα. Ταιριάζει πολύ ωραία με ένα κομψό αέρινο μπλουζάκι από δαντέλα ή σατέν. Αν όμως ψάχνετε για ένα outfit που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, μπορείτε να την συνδυάσετε με ένα καρό πουκάμισο ή ένα πουλοβεράκι.

Αστραφτερό και glamorous ντύσιμο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Μίνι εφαρμοστό φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες
Μαύρο εφαρμοστό φόρεμα μέχρι το γόνατο με παγιέτες
Μαύρο κοντό φόρεμα με χρυσό σακάκι από παγιέτες
Μακρύ μαύρο φόρεμα από διαφάνεια με παγιέτες και σκίσιμο στο πλάι
Για μια πιο αστραφτερή εμφάνιση φέτος τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, οι παγιέτες και τα μεταλλιζέ υφάσματα είναι ιδανικά.
Φορέματα κάθε τύπου, αλλά και σακάκια που λάμπουν από μακριά θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο κλαμπ ή το glamorous ρεβεγιόν που θα πάτε.
Αναρωτιέστε για το χρώμα; Οι αποχρώσεις που μπορείτε να διαλέξετε είναι πολλές! Το μαύρο, το κόκκινο, το ασημί και το χρυσό είναι ίσως οι πιο κλασσικές. Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την διαφορά. Φορώντας για παράδειγμα πράσινο, μωβ ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα σας αρέσει, μπορείτε εξίσου να τραβήξετε τα βλέμματα.

Γιορτινά σύνολα με παντελόνι ή ολόσωμη φόρμα για το ρεβεγιόν

Μαύρο δερμάτινο παντελόνι με μεταλλιζέ τοπ
Κόκκινη ολόσωμη φόρμα με έξω τους ώμους
Μαύρο κλασσικό γυναικείο κοστούμι με lingerie τοπ
Ολόσωμη μαύρη φόρμα και βελούδινο μαύρο σακάκι διακοσμημένο με στρας
Αν και σε γενικές γραμμές τα θηλυκά σύνολα με φόρεμα ή φούστα είναι πιο κλασσική επιλογή σε τέτοιες περιστάσεις, υπάρχουν πάντα και τα όμορφα γιορτινά outfit με παντελόνι, κοστούμι ή ολόσωμη φόρμα.
Για τις γυναίκες λοιπόν που προτιμούν να φορούν παντελόνια, ένα δερμάτινο σχέδιο ή ένα κομψό υφασμάτινο μπορεί να αποτελέσει την τέλεια ιδέα για το ρεβεγιόν. Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα outfit με γυναικείο κοστούμι που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει την καρδιά μας, αλλά και μια θέση στην ντουλάπα μας.

Η… άνετη πρόταση για ντύσιμο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Καρό πιτζάμα με μπλε πουλοβεράκι
Κι επειδή δεν είναι όλοι φαν των ξέφρενων πάρτι ή απλά επιλέγουν να περάσουν μια πιο ρομαντική και χαλαρή βραδιά, υπάρχει και αυτή η ιδέα. Χουχουλιάρικες καρό πιτζάμες, ζεστές κάλτσες και αγκαλιές με τον αγαπημένο σας δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ή το τζάκι.
Το super casual αυτό look μπορείτε να το υιοθετήσετε και μετά το ρεβεγιόν, λίγο πριν την ξεκούραση στο ζεστό σας κρεβατάκι! Άλλωστε είναι το ιδανικό σύνολο για το άνοιγμα των χριστουγεννιάτικων δώρων!

https://www.beautetinkyriaki.gr

Ετικέτες ,