Τρίτη 30 Απριλίου 2013

6 τρόποι για να φορέσετε παστέλ χρώματα

Τρόποι για να φορέσετε παστέλ (7)

Μία από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι τα παστέλ χρώματα, και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα φορέσετε. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με κάτι που ήδη έχετε ή να τα υιοθετήσετε ως συνολικό look φορώντας τα από την κορυφή ως τα νύχια.

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα δείτε πως είναι πανεύκολο να ενσωματώσετε τα παστέλ χρώματα στην ήδη υπάρχουσα ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας.

Φορέστε τα σε όλο το σύνολο
Τρόποι για να φορέσετε παστέλ (1)
Διπλασιάστε τις παστέλ αποχρώσεις συνδυάζοντας ένα μονόχρωμο τοπ σε τέτοια χρώματα με ένα παντελόνι ή σορτς ξεβαμμένο με φθαρμένο τελείωμα όπως αυτό της φωτογραφίας
Παστέλ χείλη
Τρόποι για να φορέσετε παστέλ (2)
Υπάρχουν πολλά υπέροχα παστέλ χρώματα κραγιόν αυτή την εποχή. Απλά δοκιμάστε τα!
Ονειροπόλα μάτια
Τρόποι για να φορέσετε παστέλ (5)
Το μακιγιάζ της Rebecca Minkoff για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013 προστάζει πινελιές χρώματος σε παστέλ αποχρώσεις. Δώστε λοιπόν στα μάτια σας ένα ονειρεμένο, λαμπερό άγγιγμα με αυτά τα χρώματα.
Αναμείξτε τα
Τρόποι για να φορέσετε παστέλ (4)
Ένας τρόπος για να εισάγετε τα παστέλ στο στυλ σας είναι να τα αναμείξετε. Ταιριάξτε υπέροχα μια μπλούζα με ουδέτερες αποχρώσεις όπως το ανοιχτό γκρι και ένα υπέροχο παντελόνι στο χρώμα της μέντας ή για ένα πιο color blocked look συνδυάστε ένα έντονο neon μπλουζάκι με ένα απαλό κίτρινο jean.
Απαλά νύχια
Τρόποι για να φορέσετε παστέλ (6)
Δώστε στα νύχια σας μια απαλή φρέσκια απόχρωση!
Αξεσουάρ
Τρόποι για να φορέσετε παστέλ (3)
Αν σας αρέσει η ιδέα των παστέλ χρωμάτων, αλλά δεν θέλετε να τα φορέσετε απαραιτήτως, εισάγετε τα στο σύνολο σας με τη μορφή των αξεσουάρ. Κομψές πινελιές από μεταλλικές και χρωματιστές λεπτομέρειες θα απογειώσουν την εμφάνιση σας.



Beauté την Κυριακή