Σαγκρία
Υλικά:
BeU.com.cy
- 1 πορτοκάλι κομμένο σε ροδέλες
- 1 λεμόνι κομμένο σε ροδέλες
- 1 φλ. κυβάκια μήλου
- 1 1/2 φλ. ρούμι
- 1/2 φλ. ζάχαρη
- 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
- 1 φλ. χυμό πορτοκάλι
- 1/2 φλ. χυμό λεμονιού
- Σε μια μεγάλη κανάτα βάζουμε το χυμό του πορτοκαλιού, το χυμό του λεμονιού, το ρούμι, το κρασί, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί.
- Προσθέτουμε και τα κυβάκια του μήλου, με τις φέτες του πορτοκαλιού και του λεμονιού.
- Βάζουμε για 4-5 ώρες την κανάτα με τη σαγκρία στο ψυγείο ή ένα ολόκληρο βράδυ, για να δέσουν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις μεταξύ τους.
- Σερβίρουμε με πάγο και προσθέτουμε σε κάθε ποτήρι κομματάκια μήλου με φλούδα.
BeU.com.cy
<< Αρχική σελίδα