Σπαγγέτι με γαρίδες
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες και τις σοτάρουμε λίγα λεπτά με το ελαιόλαδο
Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, τη ζάχαρη, το μαιντανό, το αλατοπίπερο και αφήνουμε να ψηθούν 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να βράσουν ακόμη 10-15 λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε ακόμη 10 λεπτά στη φωτιά.
Μόλις είναι έτοιμο σβήνουμε τη φωτιά και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και το βουτυρώνουμε λίγο.
Το αδειάζουμε σε μια πιατέλα και το περιχύνουμε με τις γαρίδες.
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 500 γρ. γαρίδες αποφλοιωμένες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη
- 100 γρ. φέτα τριμμένη
- 1/2 φλυτζ. ελαιόλαδο
- 1/2 φλυτζ. λευκό κρασί
- 1/2 κουτ.γλ. ζάχαρη
- μαιντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες και τις σοτάρουμε λίγα λεπτά με το ελαιόλαδο
Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, τη ζάχαρη, το μαιντανό, το αλατοπίπερο και αφήνουμε να ψηθούν 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να βράσουν ακόμη 10-15 λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε ακόμη 10 λεπτά στη φωτιά.
Μόλις είναι έτοιμο σβήνουμε τη φωτιά και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και το βουτυρώνουμε λίγο.
Το αδειάζουμε σε μια πιατέλα και το περιχύνουμε με τις γαρίδες.
<< Αρχική σελίδα