Μανιτάρια με βαλσάμικο
Υλικά:
- 500 γρ. μανιτάρια κομμένα
- ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι,πιπέρι
- ξύδι βαλσάμικο
- ψιλοκομμένο μαιτανό
- Κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρές μπουκιές. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε την σκελίδα σκόρδου και μετά τηγανίζουμε τα μανιτάρια.
- Μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε από την φωτιά και τα "σβήνουμε " με ξύδι βαλσάμικο. Βάζουμε και το αλατοπίπερο.
- Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαιτανό.
<< Αρχική σελίδα