Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Μανιτάρια με βαλσάμικο


Beu-manitaria-me-valsamiko
Υλικά:

  • 500 γρ. μανιτάρια κομμένα
  • ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι,πιπέρι
  • ξύδι βαλσάμικο
  • ψιλοκομμένο μαιτανό
Εκτέλεση:
  1. Κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρές μπουκιές. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε την σκελίδα σκόρδου και μετά τηγανίζουμε τα μανιτάρια.
  2. Μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε από την φωτιά και τα "σβήνουμε " με ξύδι βαλσάμικο. Βάζουμε και το αλατοπίπερο.
  3. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαιτανό.

BeU.com.cy

Ετικέτες ,