Υλικά
- Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- Μαρμελάδα ροδάκινο 1 βάζο
- Αυγό 1 μόνο τον κρόκο
- Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Οδηγίες
Κόβουμε την σφολιάτα μας σε τετράγωνα κομμάτια περίπου 10 εκ. Τα
χαράζουμε στο κέντρο, τα διπλώνουμε , αλείφουμε με τον κρόκο που τον
αραιώσαμε με λίγο γάλα και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Γεμίζουμε το
κενό με 1 κουτάλια γλυκού μαρμελάδα ροδάκινο και τα ψήνουμε στους 170
βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν
(ανάλογα τον φούρνο μας). Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν , πασπαλίζουμε με
άχνη ζάχαρη και τα απολαμβάνουμε.
* Για την υλοποίηση της συνταγής δείτε το φωτογραφικό υλικό βήμα-βήμα.
<< Αρχική σελίδα