Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Πολύχρωμα ρούχα στο street fashion

To street fashion ειδικά αυτή την εποχή απαιτεί χρώμα και ένταση ! Αν έχετε πολύχρωμα ρούχα τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να τα χαρείτε και εμείς σας προτείνουμε να κάνετε μοδάτες και έξω από τα συνηθισμένα συνδυασμούς !

Φέτος το καλοκαίρι το  street fashion  έχει γεμίσει με έντονα χρώματα, νεανικές αποχρώσεις και θηλυκές πινελιές ! Τα μοτίβα και τα prints έχουν την τιμητική τους ! Ειδικά τα χρωματιστά prints σε αεράτα ρούχα με άνετες γραμμές, όπως τα φαρδιά παντελόνια και οι μάξι φούστες είναι τοπ επιλογή ! Τα πολύχρωμα τοπς είναι μια ασφαλής επιλογή αλλά και οι τολμηροί συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε με αυτά με διάφορα άλλα ρούχα που έχουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα . Φροντίστε το style της μόδας του δρόμου που θέλετε να πετύχετε  να έχει έντονη τη χαρούμενη διάθεση. Προτιμήστε επίσης τα αμάνικα μάξι φορέματα με χρωματιστά prints, τα ovesized κιμονό με λεπτομέρειες από κρόσσια για πιο μποέμ εικόνα αλλά και σορτσάκια με πολλές κεφάτες λεπτομέρειες από prints και αποκτήστε ένα άνετο look ! Μην ξεχνάτε να προσθέτετε και μοδάτα αξεσουάρ σε κάθε  look σας για να πετύχετε την τέλεια εικόνα !
Κάντε συνδυασμούς σε μοτίβα και ρούχα που δεν έχετε τολμήσει ξανά στο παρελθόν και απογειώστε τα καλοκαιρινά  street fashion outfits σας ! Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και αντιγράψτε τον τρόπο που ταιριάζουν και φορούν κάθε χρώμα !
 









LaMode

Ετικέτες ,