Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Αγοράστε στις εκπτώσεις ψηλά παπούτσια βραδυνά


Αγοράστε_στις_εκπτώσεις_ψηλά_παπούτσια_βραδυνά (1)
Τα καλοκαιρινά παπούτσια βραδυνά  είναι μια καλή επένδυση τώρα που οι εκπτώσεις έχουν ρίξει τις τιμές σε πολύ καλά επίπεδα στο οποία μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι ψάχνετε !

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια βραδυνά είναι κυρίως πέδιλα και όχι γόβες καθώς ταιριάζουν περισσότερο με το όλο καλοκαιρινό στυλ !  Τα ανοιχτά παπούτσια σε στυλ ψηλού σανδαλιού, γνωστά και ως πέδιλα είναι αυτά που προτιμούν κατεξοχήν οι γυναίκες για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις και όχι άδικα. Ποτέ όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε τις υπέροχες και πολύ άνετες πλατφόρμες που επίσης έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή και μπορούν να φορεθούν με άνεση και στις πιο επίσημες βραδινές σας εμφανίσεις. Οι πλατφόρμες ταιριάζουν πολύ και με τα μάξι φορέματα σας και σας βοηθούν να κάνετε πάντα πολύ άνετα θηλυκά βήματα ! Το χρώμα που θα επιλέξετε είναι κομβικής σημασίας ώστε να ταιριάζει το παπούτσι σας με κάθε σας σύνολο. Εμείς σας προτείνουμε είτε κλασικές μαύρες επιλογές σε πέδιλα είτε μετάλικ αποχρώσεις σε πλατφόρμες αλλά και έντονα καλοκαιρινά χρώματα όπως το μπλε και το πορτοκαλί για να φωτίσετε ακόμα και τα πιο βαρετά μονόχρωμα looks σας, είτε φορέματα είτε παντελόνια και σορτσάκια !
Επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας καταστήματα γυναικείων υποδημάτων και ψάξτε να βρείτε τα ιδανικά καλοκαιρινά παπούτσια βραδυνά που θα σας αρέσουν και θα κολακεύουν το πόδι σας !






LaMode


Ετικέτες ,