Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τα make up που προτιμούν τα μοντέλα

Τα πιο γνωστά τοπ μόντελ προτιμούν τα ακόλουθα 4 επώνυμα  make up :

  1. DIOR Capture Totale – Fond de teint fluide : Το Capture Totale sérum de teint είναι εμπλουτισμένο με την ουσία της Complex Longoza Complex – Cellular και στoχεύει στα κύτταρα που δημιουργούν τη νεότητα, είναι το πρώτο fond de teint Dior, το οποίο είναι σε θέση να ενεργεί στις 3 διαστάσεις μιας ζωντανής, νεανική επιδερμίδας: απαλότητα, ομοιομορφία και λάμψη. Κατά την εφαρμογή η μεταξένια υφή του με τη μοναδική αίσθηση αγκαλιάζει την επιδερμίδα και χαρίζει αποτελέσματα μακράς διάρκειας, ευελιξία και ενυδάτωση.
  2. GUERLAIN Parure Gold – Fond de Teint Lumière d’Or Rajeunissant IP15/PA+++ : Φωτίστε την επιδερμίδα σας με ένα χρυσό αναζωογονητικό φως. Ο οίκος Guerlain προχώρησε στο υγρό μαγικό κοκτέιλ Fond de teint με χρωστικές ουσίες λαμπερού χρυσού και ενός πολύτιμου αναζωογονητικού συμπλέγματος εμπλουτισμένο με έλαια μύρρου. Αρχικά εισέρχεται στην επιδερμίδα, την φωτίζει αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας και στη συνέχεια αναβιώνει τη λάμψη της νιότης και τη ζωτικότητα του δέρματος.
  3. ESTÉE LAUDER Double Wear Light make up : Βάση μακιγιάζ μακράς διάρκειας με δείκτη προστασίας SPF10. Μια επιδερμίδα δίχως ατέλειες. Δεν αφήνει κηλίδες, δε τρέχει.
    Λεπτόρρευστη και ευκολόχρηστη υφή για μεγάλη άνεση. Το δέρμα μας παραμένει περιποιημένο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Για 15 ώρες δε χρειάζεται να επιμεληθείται την εμφάνιση σας. Δεν είναι λιπαρό.Υπέροχο τελείωμα.Ανθεκτικό σε υγρασία και ζέστη.Δείκτης προστασίας SPF 10. Για όλες τις επιδερμίδες.
  4. SHISEIDO Teint Liftant Anti-Âge make up  : Με μία κίνηση το φως διαγράφει τον χρόνο.
    Αυτό το κρεμώδες fond de teint  παρέχει ένα φωτεινό φινίρισμα και αποκαλύπτει ένα εμφανώς νεότερο και σφριγυλό δέρμα. Παραδίδει μια πλούσια ενυδάτωση, αφήνοντας μια αίσθηση ελαφρότητας και άνεσης και παρέχει ένα άψογο φινίρισμα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ετικέτες ,