Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Παπούτσια με υπογραφή victoria beckham

Η victoria beckham μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε να συνεχίσει να αναπτύσσει το ταλέντο της και στα γυναικεία υποδήματα . Και ενώ οι τσάντες και τα γυαλιά ηλίου με την υπογραφή της σημειώσανε σημαντικές πωλήσεις, τα παπούτσια της δεν είχαν την ίδια τύχη.

Η victoria beckham   στο ντεμπούτο της στο σχεδιασμό γυναικείων παπουτσιών που έγινε στο δικό της fashion show στη Νέα Υόρκη, μας παρουσιάσε ζευγάρια παπουτσιών που  δεν ήταν αυτά που θα περίμενε κανείς από τη βασίλισσα των στιλέτο που πάντα προσέχει τις γόβες που φοράει όσο και τα ρούχα της. Η ίδια, πολύ περήφανη  για το νέο της εγχείρημα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τα ζευγάρια της: ένα με φλοράλ prints και ένα λεοπάρ. «Η αισθητική που ήθελα για τα παπούτσια μου γι’ αυτή τη σεζόν ήταν συγκεκριμένη» θα πει η σχεδιάστρια στη MailOnline περιγράφοντας ταυτόχρονα και τη γυναίκα που θα τα φορέσει: «Είναι cool και γεμάτη αυτοπεποίθηση- και ευτυχισμένη τόσο με ένα μυτερό φλατ όσο και με ένα ζευγάρι πλατφόρμες».
Τα παπούτσια με την υπογραφή της victoria beckham ήταν κυρίως φλατ σε ανδρόγυνο στυλ με μυτερές άκρες αλλά και πολύ ψηλές πλατφόρμες οι οποίες διαθέτουν χαρακτηριστικό βελούδινο τακούνι σε πράσινο χρώμα, το οποίο όμως δεν εντυπωσίασε. Η σχεδιάστρια πάντως στο Fashion Show της εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα Manolo Blahnik.
 





LaMode

Ετικέτες ,