Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

7 λουκ eyeliner που πρέπει να δοκιμάσετε

Eyeliner που πρέπει να δοκιμάσετε (1)


Μήπως έχετε βαρεθεί να φοράτε eyeliner με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάθε μέρα; Ήρθε η ώρα να το παραδεχτείτε, μπορεί να αλλάζετε κραγιόν και σκιά ματιών κάθε τόσο αλλά τον τρόπο που φοράτε eyeliner δεν τον έχετε αλλάξει από όταν πηγαίνατε στο σχολείο.

Οι περισσότερες γυναίκες δύσκολα αλλάζουν την καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ τους, όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλετε eyeliner, οι οποίοι σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Puppy eyes
Eyeliner που πρέπει να δοκιμάσετε (2)
Αυτό το αξιολάτρευτο στυλ eyeliner έχει γίνει πολύ δημοφιλές, ειδικά στις Ασιατικές χώρες. Είναι ένα είδος νέου cat eye στο οποίο αντί να γυρίσετε το eyeliner προς τα πάνω, το αφήνετε να ακολουθεί το φυσικό σχήμα των ματιών σας, κάνοντας τα να φαίνονται μεγαλύτερα, πιο στρογγυλά και πολύ πιο χαριτωμένα. Είναι η καλύτερη επιλογή για ένα πιο casual λουκ.
Ουράνιο τόξο
Eyeliner που πρέπει να δοκιμάσετε (3)
Ένας γιορτινός και παιχνιδιάρικος τρόπος να βάψετε τα μάτια σας, ειδικά το καλοκαίρι, είναι να προσθέσετε χρώματα. Όσα χρώματα επιθυμείτε, απλά να είστε λίγο προσεκτική για να μη μοιάζετε στο τέλος με κλόουν.
Twiggy
Eyeliner που πρέπει να δοκιμάσετε (4)
Δανειστείτε μια σελίδα περιοδικού των 60’s και αναδημιουργήστε το στυλ eyeliner της Twiggy. Μη ξεχάσετε να βάλετε άσπρη σκιά ματιών στα βλέφαρά σας και στην εσωτερική πτυχή του κάθε ματιού σας για να τα κάνετε να λάμψουν. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε κάποιες τουφίτσες από ψεύτικες βλεφαρίδες στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας για εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Ανάποδο cat eye
Eyeliner που πρέπει να δοκιμάσετε (5)
Μια απλή τεχνική για να συνδυάσετε τον τρόπο που φοράτε συνήθως eyeliner, με κάτι καινούριο, είναι να το αντιστρέψετε. Τονίστε την κάτω γραμμή αντί να τραβήξετε την προσοχή στο πάνω μέρος του ματιού. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για τη βραδινή σας έξοδο.
Διπλό φτερό
Eyeliner που πρέπει να δοκιμάσετε (6)
Ορισμένες φορές το μονό τελείωμα δεν είναι αρκετό. Διπλασιάστε τη γοητεία σας, δημιουργώντας ένα έξτρα μικρότερο φτερό στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας. Αυτό το στυλ σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας.
Άσπρο eyeliner
Eyeliner που πρέπει να δοκιμάσετε (7)
Αν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν πιο ξύπνια, εφαρμόστε άσπρο eyeliner στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας, αντί για μαύρο. Έτσι, τα μάτια σας θα φαίνονται όχι μόνο πιο λαμπερά αλλά και πιο μεγάλα.
Έντονο
Eyeliner που πρέπει να δοκιμάσετε (8)
Αυτό το στυλ είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά και σοφιστικέ ταυτόχρονα. Αν παρόλα αυτά σας φαίνεται υπερβολικό για τα γούστα σας, μπορείτε να το λεπτύνετε στο σημείο που ενώνετε τη γραμμή της πτυχής με τη γραμμή των βλεφαρίδων. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα πλούσιο, κόκκινο κραγιόν για εντυπωσιακό λουκ ή για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα επιλέξτε nude ματ κραγιόν.

Ετικέτες ,