Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Συμβουλές για χείλια βελούδο από τη liposan

Θέλετε τα χείλια σας να είναι πάντα ενυδατωμένα, απαλά σαν βελούδο και ζουμερά ; Η liposan είναι ειδική για τα χείλια σας και σας προτείνει :

  1. Τα χείλια χρειάζονται ειδική φροντίδα διότι η επιδερμίδα στα χείλη σας έχει διαφορετική δομή σε σχέση με την υπόλοιπη επιδερμίδα. Είναι εξαιρετικά λεπτή και ευαίσθητη. Επιπλέον, τα χείλη δεν έχουν ιδρωτοποιούς ή σμηγματογόνους αδένες και έχουν μόνο μία μικρή ποσότητα μελανίνης για την προστασία τους από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Εξαιτίας όλων αυτών, τα χείλη χρειάζονται πράγματι ενυδάτωση, και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία κατά της γενικής φθοράς και των περιβαλλοντικών συνθηκών.
  2. Θέλετε κλασική, ενυδατική φροντίδα χειλιών για καθημερινή χρήση; Το Classic Care θρέφει σε βάθος τα χείλη με την καινοτόμο φόρμουλα αποθήκευσης της υγρασίας του Liposan και με μια ανάλαφρη υφή για καθημερινή χρήση. Χρησιμοποιήστε αυτό το αποτελεσματικό προϊόν για ολοκληρωμένη προστασία, για χείλη απαλά και λεία, έτοιμα για φίλημα. Το κλασικό άρωμα ευχαριστεί τις αισθήσεις. Εμπλουτισμένο με έλαιο jojoba και shea butter, ενυδατώνει φυσικά τα χείλη, ώστε να τα αισθάνεστε αλλά και να δείχνουν υπέροχα!
  3. Μην εφαρμόζετε απλώς το Liposan, όταν τα χείλη είναι ήδη ξηρά – χρησιμοποιήστε το τακτικά για να αποτρέψετε τα χείλη από το να ξεραθούν. Το Liposan Classic Care είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτού του είδους την τακτική χρήση και προστατεύει τα χείλη από την απώλεια υγρασίας σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αφήνοντάς τα απαλά, λεία και φυσικά όμορφα.

LaMode

Ετικέτες ,