Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Επίσημο makigiaz για καστανές γυναίκες

Το χρώμα των μαλλιών είναι ένας παράγοντας που λαμβάνουν υπόψιν όλοι οι κορυφαίοι make up artists όταν σκέφτονται τα χρώματα του makigiaz που θα επιλέξουν για μια γυναίκα.
Το makigiaz για το σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών πρέπει να είναι επιβλητικό γιατί το χρώμα των
μαλλιών αυτό δεν σκουραίνει, δεν ανοίγει, δεν μπερδεύεται με άλλα χρώματα. Για τις σκούρες καστανές λοιπόν, το πράσινο της ελιάς και οι καφέ ή σκούρες σοκολατένιες σκιές είναι ιδανική επιλογή. Μια μπλε mascara θα απογειώσει το μακιγιάζ ματιών, κάνοντάς το πιο εντυπωσιακό. Για ρουζ καλύτερα να επιλέξουμε ένα σκούρο σχετικά ροζ, ενώ αν αγαπάμε το bronze, είναι η άριστη επιλογή. Το makigiaz για ανοιχτές αποχρώσεις μαλλιών θα είναι οι πιο ωραίες αποχρώσεις σκιών είναι το μωβ, οι χάλκινες και οι ιριδίζουσες σκιές. Και εδώ η καφέ mascara είναι μία ωραία λύση. Ενώ η μαύρη mascara σε συνδυασμό με χρυσές και βαθιές χρυσές σκιές δημιουργεί μια εξαιρετική αντίθεση.
Να θυμάστε βέβαια πως πέρα από το χρώμα των μαλλιών σας, τα μάτια σας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ του προσώπου σας γι αυτό πάντα να προσέχετε αν οι σκιές αναδεικνύουν τα μάτια σας !









 

LaMode

Ετικέτες ,