Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η Χιονάτη και οι κρεμαστές γλάστρες

χριστουγεννιάτικη διακοσμηση
Ένα δείπνο προετοιμασμένο με αγάπη, σαν να προετοιμάστηκε από τη Χιονάτη για τους επτά νάνους της, θα γοητεύσει την οικογένεια και τους φίλους σας την περίοδο των Χριστουγέννων.  Ένα Αλεξανδρινό κρεμασμένο ανάποδα από το ταβάνι, που αντιστοιχεί
σε κάθε έναν από τους καλεσμένους σας θα κάνει αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα.
Για να κάνετε και εσείς αυτή την πρωτότυπη διακοσμητική ιδέα δεν έχετε παρά να κάνετε τα εξής πολύ απλά βήματα!

Αυτός ο νέος τρόπος παρουσίασης των Αλεξανδρινών μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα με τις κατάλληλες γλάστρες. Με τη χρήση μιας κρεμαστής γλάστρας το Αλεξανδρινό μεταμορφώνεται μαγικά! Αρχικά, αφαιρέστε μαλακά το Αλεξανδρινό από την γλάστρα του και  αφαιρέσετε το περιττό χώμα κουνώντας το απαλά ή με τα χέρια σας.
Πάρτε την κρεμαστή γλάστρα και αρχικά τοποθετήστε τη βάση από τερακότα στον πάτο της, ώστε να ρυθμιστεί η παροχή νερού. Μετά τοποθετήστε το Αλεξανδρινό και βάλτε έναν προσταευτικό δακτύλιο από δίχτυ, ούτως ώστε να εμποδίσετε το Αλεξανδρινό να πέσει όταν είναι αναποδογυρισμένο. Και αυτό είναι όλο! Η κρεμαστή σας γλάστρα είναι έτοιμη!


fe-mail.gr

Είναι εύκολο να ποτίσετε την γλάστρα μέσα από τις τρύπες που υπάρχουν στον πάτο της. Επιπλέον, η τερακότα που έχει τοποθετηθεί συγκρατεί το νερό και έτσι το φυτό δεν στάζει.

Ετικέτες ,