Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Κινήσεις για ξεκούραστο δέρμα ως βάση μακιγιάζ

Οι πιο σωστές και απαραίτητες κινήσεις για ξεκούραστο δέρμα ως βάση μακιγιάζ είναι αρχικά να κρύψετε τους μαύρους κύκλους σας και μετά να δώσετε λάμψη στο δέρμα σας μέσα από τις επιλογές που θα κάνετε στο μακιγιάζ σας.

Όσο πιο έντονοι είναι οι μαύροι κύκλοι στη περιοχή των ματιών, τόσο πιο σκούρες μπεζ αποχρώσεις concealer πρέπει να επιλέξουμε. Οι ανοιχτές αποχρώσεις πάνω σε σκούρους κύκλους θα δημιουργήσουν γκρι αποτέλεσμα. Αν επιθυμείτε πρόσθετη φωτεινότητα χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτόχρωμο concealer πάνω από το σκούρο. Αν επιθυμείτε να δώσετε φωτεινότητα στο πρόσωπό σας ή στο βλέμμα σας, χρησιμοποιήστε ένα πολύ φωτεινό concealer. Τοποθετήστε την πάνω από τα ζυγωματικά, καθώς και στους κροτάφους, στην περιοχή των ματιών, αλλά και σε όποια σημεία του προσώπου σας θέλετε να προβάλλετε ή να αναδείξετε. Για πλήρη κάλυψη των γραμμών έκφρασης, εφαρμόστε πρώτα το make up σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας, καθώς και στην περιοχή των ματιών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ομοιόμορφο χρωματικά αποτέλεσμα και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά, χωρίς να τονίζονται οι γραμμές έκφρασης. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το concealer μόνο στην εσωτερική γωνία των ματιών, τα πλαϊνά της μύτης, και το κινητό βλέφαρο, αποφεύγοντας τα σημεία που έχουν γραμμές έκφρασης.
Να θυμάστε να χρησιμοποιείτε την πούδρα σας σε μορφή loose ή compact για να δημιουργήσετε ματ αποτέλεσμα, σταθερότητα και διάρκεια στο μακιγιάζ.


LaMode



Ετικέτες ,