Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Συμβουλές πλαστικού χειρουργού… ενόψει παραλίας

kyttari555telos
Τι καλύτερο από το να επιλέξετε αποτελεσματικές θεραπείες πλαστικής χειρουργικής για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και των κηλίδων που ο χρόνος σας έχει προσάψει;

Τι προτείνει ο πλαστικός χειρουργός για άμεσα αποτελέσματα μέχρι και την τελευταία στιγμή:
  1. Θεραπεία laser για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
Θεραπείες γνωστές και ως «lunch time treatments», μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την εμφάνισή σας, από την στιγμή που δεν θα εμφανίζεται πια η ενοχλητική και αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.
Το laser αναδομεί τους ιστούς και χαρίζει λείο δέρμα περνώντας μέχρι και στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει ότι πραγματοποιούνται ενέργειες, οι οποίες επιφέρουν οριστική λύση!
  1. Face lifting – η αιχμή του δόρατος στην πλαστική χειρουργική
Και όμως μπορεί να πρόκειται για μία θεραπεία, η οποία είναι από τις παλαιότερες, παρόλα αυτά τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά, όσον αφορά την χαλάρωση του προσώπου.
Δείτε το πρόσωπό σας φρέσκο, ξεκούραστο και ανανεωμένο με σύμμαχο σας την επιστήμη. Η τεχνική αυτή δεν απευθύνεται μόνο σε άντρες αλλά και σε γυναίκες.
Μετά την επέμβαση, το διάστημα που θα σας πάρει για να αναρρώσετε είναι περίπου δύο εβδομάδες, ενώ 15 μέρες μετά την επεμβατική τεχνική μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας.
  1. Ιατρικά laser τρίτης γενιάς για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας
Ο πλαστικός χειρουργός και η ομάδα του μπορεί να σας απαλλάξει από την τριχοφυΐα, με τα καλύτερα laser μηχανήματα, τα οποία φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα, ανώδυνα και ριζικά.



HealthyLiving.gr


Ετικέτες ,